Vajon miért ilyen velem a sógornőm?
Sziasztok...tudni kell előszőr is hogy a párom húga ill. apja velünk él egy házban kinn külföldön...amúgy mielőtt a történetet végig olvasnátok ők jöttek ide hozzánk...
nos mi a párommal másfél éve együtt vagyunk,együtt élünk és érzem hogy egyszerűen nem akarnak engem elfogadni..
én olyan típusú ember vagyok,aki sokat tűr hallgat,megköszön mindent amit neki adnak (még csak ha egy szelet kenyér is az), és nem szól egy jó darabig..de érzem,hogy most már betelt a pohár nálam.Párommal nem tudok mit kezdeni mert nem szól,meg nem is akar belefolyni ezekbe az úgymond nézeteltérésekbe a párom és én köztem...de viszont régebben is olyan semleges ill. legtöbbször rossz volt a kapcsolatom a sógornőmmel.Mivel hogy váltott műszakba dolgozunk ő reggeles és délutános,állandóan szét hagyja a konyhát a sok mosni való edényt ott hagyja nekem...és ez engem nagyon zavar..ha este nem is csinálom meg,reggel meg kell..és ma találtam egy levelet az asztalon,és végig nagy betűvel volt írva hogy legyek halk esténként a házban..vagyis halkan menjek..jó lehet hogy egy kicsit hangos voltam,de amúgy is párom is így közlekedett de csak nekem írta.én meg írtam neki sms-t mielőtt elszállt volna a haragom,hogy ő meg legyen olyan szíves rendet hagyni a konyhába és ne nekem kelljen utána ill. utánuk állandóan rendet rakni,mosogatni stb. és irtam a végére h KÖSSZ....nem tudom de ebből lehet h levágta h mi van...amúgy mióta kijött az apja is,mert ő már előbb ide jött hozzánk nem nagyon merek szólni semmiért neki,mert annyira ő vele kivételeznek.ő lány de az apja jobban ragaszkodik hozzá,meg foglalkozik a lányával mint az én párommal,vele néha-néha beszél aztán ennyi...de nem is ez a lényeg sokszor leültünk ilyen általános dolgokról beszélni a sógornőmmel fiúkról ill. páromról és történt egy két dolog és elmeséltem neki,de ő mindig szépen sunyin arra utalt hogy mért nem hagyom el...mert én nem veszitek semmit mert csak 20 éves vagyok párom meg már 27...meg múltkor is mondta nekem mikor összekaptunk párommal,h ha esetleg elhagy akkor legyek erős,előttem még az élet..de szó se volt elhagyásról...szóval ebből gondolom,hogy se a családja apja,anyja nem fogadott el engem másfél év után....:(( pedig elhihetitek,mindent megteszek,kedvesen beszélek, kérdezek h milyen volt a munka, ált.ba mindig főzők délelőttönként,takaritok és nem csalom a fiúkat,mégse vagyok jó...ja és mellette én is ugyanúgy dolgozok mostanába 6-7 napokat,mert beindult a gyár....segítsetek kérlek,mi a teendőm?
figyi..a gaz mar eleve ott kezdodik ,hogy a parod nem all ki melleted,foleg akkor gaz ha leulsz vele megbeszelni a dolgokat es o vagy nem hallgat meg vagy bologat mint egy majom aztan meg semmit se csinal.na akkor kell felebredni es otthagyni az egesz bagazst.de ha jo fej parod van(szerencsere az enyem is ilyen) akkor ketten egyutt ugy vagjatok ki oket.hasonlo szituban voltunkmi is,az anyosomnak akkor se feletem volna meg ha aranybol lett volna a wc,a paromnak szoltam,egy ideig figyelete,turte aztan elealltunk az anyospajtas ele es nem en(!!!)az asszony kirakta egy perc alatt.azota rokonoknal csovezik es egy par csaldtol ugyanigy kiraktak mert elviselhetettlen.mi annyit megtettunk ,hogy mondtuk neki ha tud viselkedni es nem csak a hibat meg a problemat latja akkor visszajohet.vissza is jott de 2 nap mulva mar megint el lett kuldve.a masik meg az hogy egy fiatal parnak sohs nem tesz jot ha van meg rajtuk kivul mas is...foleg ,hogy vannak vitak egymaskozt az elet dolgairol,ossze kell csiszolodni stb.es ilyenkor nem jo ha mas is beledumal,ezt mindig a paroknak kell megoldani es ha sikerul akkor mukodik a kapcsolat.tudod: joban-rosszban...
szoval beszelj a paroddal ha teljesen egyetert veled es o is ugylatja a dolgokat mint te akkor takarodjanak.nem kell sz*rozni veluk ,neked senkik es szerinetm nem is kell,hogy kivancsi legyel rajuk.csak eretelemes emberekre pazarold az idod,energiad,es a turelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!