Mit adhatnánk Anyukámnak anyák napjára?
Igen!Én tudom!:( Én mint Anya söt két gyerekes Anya én egy szál virágnak vagy akár annak is örülnénk ha a lányaim mondjuk kávéval kelltenének vagy mondjuk egész nap a "kedvemben járnának"de az Én Anyukám más!:(
Ö nem tudja értékelni a kis dolgokat,söt a testvéreim mindig nagy drága ajándékokat vennek!Pl egyik Öcsém tavaly arany gyürüt vett a másik Öcsém meg márkás melegitöt tizen egynéhányért!Én nem tudom megvenni!Tavaly vettünk házat két tartósan beteg lányom van!Ez van!:(
Én egy bazi nagy bombont vettem neki itt Zalaegerszegen az Omnia KV zóban :)
990 ft ovlt csak, egy nagy csokor virág van az elején, egyik kék az sima csokis, a másik narancssárga, az narancsos.
kb 80 cm hosszú és 50 centi széles vagy nagyobb. biztos más presszóba is árulnak ilyet, aki egerszegi annak mnodom, hogy az Ady mozi mellett van a Mc donalds szal szemben :)
de a jelkép kedvéért virágot illik leginkább venni én cserepeset szoktam, mert az jobban eláll, tartós virágok: a ciklámen, a fokföldi ibolya, vágott virágok közül pedig a gerbera a leghosszabb életű. Már cserepes gerbera is kapható. :)
Esetleg csinálhatnál "ajándékkártyákat". Biztos hallottad már, hogy kis kártyákat kivágsz, és ráírod:
- 1 ölelés
- 1 mosogatás
- 1 masszírozás
- 1 ebédfőzés
- 1 bármi, amit szeret, és ezeket adod, szépen tálalva.
Tudom, hogy nem vagy gyerek, de ahogy írták, nem a pénz számít, hanem a szándék, és ez sztem szép gesztus!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!