A magányos lány kérdését törölték? Ami éjszaka volt fent?
Nincs benne a megválaszoltjaimban, ezért tudom, h törölték.
A moderátorok törölnek kérdéseket, ha akarnak.
Az elején tényleg volt panaszkodás, de utána jobb volt.
És miért lesz attól vki jobb, rosszabb, ilyenebb, olyanabb mert nem látott még várost? Hát istenem!
Én ma reggel elkezdtem olvasni a kérdést, és az 5. oldalt akartam épp megnyitni, mikor már csak visszavitt a családi kapcsolatok főoldalára. Miért törölték?
Dehogy törlődik magától a kérdés :D
Mondom, törölték, mert nem kérdés volt, nem megtudni akart valamit, hanem csacsogni. És itt nem releváns, hogy 26 éves, na és? Én is annyi vagyok, és akkor mi van?
Az ilyen kérdések szabályszegőek, ennyi.
"A gyakorikerdesek.hu weboldalon kérdéseket írhatsz ki, ha épp információt szeretnél szerezni valamiről." -- Itt nem volt információkérés.
Sziasztok ! Aki végigolvasta és benne volt az tudja h nem panasz áradat volt ,hanem valódi beszélgetés ! és írtam a moderátoroknak hogy egy ilyen fontos esetben miért nem bír el legalább egy ilyen kérdést az oldal. A lényeg pont abban rejlett hogy valóban őszinte volt ,minden komolyabb érdemibb hozzászólás ! Sajnálom h törölték a kérdésem ,ha valaki személy szerint akar velem beszélgetni itt megteheti yellow11@indamail.hu .
Amúgy hiszek abban hogy vannak dolgok amik akkor az adott pillanatban megszületnek és más környezetben életre hívni úgyan úgy nem biztos h lehet. Ezért sajnálom h törölték .Sokaknak reményt adott volna akár ha csak olvasható lenne ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!