Mit vegyek fater 60. szülinapjára? Valami emlékezeteset akarok.
(nem meglepetés party-t) 17F szeret a fater sportolni.
tudom h új kocsit akarna de arra most nem telik.
nemköthetem ki a telefont mert akkor hogyhívnék munkáltatókat?hogykeresnék munkát?:)
a netet kössem ki?mért a sok csóró kiköti?nem,mégis van mit együk,meg ha kikötöm anetet micsinálok egésznap?járkálok a városba és nézem a tájat?mertcsak aznem kerül pénzbe te ganajtúró.
együk=egyenek
amugymeg,spórolok ígyis eléggé,nemjárok bulizni,nem cigizek,úgyöltözök mint egy koldus.Nincs nőm akire kéne költeni.
a fater karate mester, tehát karatét sportol.
köszi a válaszokat, jöhetnének még.
Győri ETO, drága egyszerű ember!
Összefoglalom: Az, hogy lúzer vagy, és minden szavadban sajnáltatod magad, az nem visz előre. Az, hogy nincs nőd, az sem pénzkérdés. Valszeg szerencsétlen vagy, és ezért is tartasz ott, ahol. De tudod mit? Haragudjál a világra munka nélkül, nő nélkül, a következő pár alkalommal pedig -mikor vered a bohócot- gondolj rám, és arra amit itt mondok: (nem kell itt most eljátszani a hattyú halálát, válaszolgatni, csak gondolkodjál) 35 éves vagyok, sikeres a munkámban és sikeres a párkapcsolatomban. Úgy érzem, vittem valamire, napi gondom egyáltalán nincsen, megbecsült tagja lehetek ennek a társadalomnak. Ez nem azt jelenti, hogy milliomos vagyok és vezérigazgató, hanem azt, hogy a fizetésemből a kedvesemmel együtt jól kijövünk, belefér egy-egy jobb étterem, és boldogok vagyunk.
Te pedig vesztes vagy és leszel. Tudod miért? Mert mindig más dolgával törődsz, és MAGADÉRT sem vagy képes semmit tenni, csak sopánkodni. És itt most kifejezetten hozzád szólok, mert pl a két húgom is egyszerre munkanélküli, de már terveik vannak, és csinálnak valamit, hogy MENJENEK ELŐRE. Nincsenek itt, nem itt írogatják, milyen szerencsétlenek. Kb ennyi.
elöző:
jól megfogalmaztad, az ilyen ratyi embereknek mint gyorieto578, a jövőjük egyenlő a semmivel.
gyorieto578: én meg a semmirekellő embereket utálom mint te.
jobb esetben favágó lehetsz valamelyik erdőben, vagy dolgozol az FKF-nek ha szerencséd van és felvesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!