Szerelemlakat a páromnak! Jó ötlet?
1.giccses ötletnek tartom
2. ha már lakatot vennék akkor 1 év után vagy 2 év után.Fél év még nem jelent semmit.
Én tavaly valentin napra csináltattam egy ilyen lakatot. (azóta már szakítottunk egyébként)
Igen, azt gravíroztasd rá, hogy
Vili
+
Magdi. Legalábbis nekem így volt megcsinálva. Az ötlet nekem is tetszik, de lehet még ezzel kicsit várni kellene. :)
Nekem teszik, ez aranyos.
Nem tudom milyen lehetőségeitek vannak utazásra, meg hány évesek vagytok(hogy elutazhattok e már kettesben)de szerintem az lenne a legszupibb, ha rákeresnél google-n hol van az országban legközelebb ilyen kapu/fal/szökőkút amikre szokták rátenni.Nekem mintha Pécs vagy Sopron rémlene, de szerintem máshol is lehet hagyománya ilyesminek és elutaznátok egy nap oda.Az még külön romantika.Vagy ott aludnátok egy napra.
Ilyenkor egyébként el kell dobni a kulcsot vagy hogy kell?
Pécsen van a lakatfal, 2 is van, és mind tele. Itt kezdődött ez az egész. :)
Nagyon romantikus ajándék, de lakatot minimum 1 év után csináltatnék. Amúgy neveket + évszámot szoktak belegravíroztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!