Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a barátnőm?...

Miért csinálja ezt a barátnőm? Ez most jó neki?

Figyelt kérdés

a legjobb barátnőm amikor összejött egy sráccal,olyanokat mondott nekem hogy -Légyszi ne jelöld már be féjszbúkon mert nekem tetszik és...szóval érted!!....

hát mondom jól van...

erre ahogy elmondtam neki hogy tetszik egy srác,rögtön elkezdett olyanokkal szivatni hogy elkezdi pl -Jujj,vele múltkor találkoztam a buszon és leültünk beszélgetni,erre egyszercsak látom hogy nagyban a mellemet bámulja,erre anya pont hívott,és mondtam neki hogy megvettem az ajándékot,erre kérdezte hogy kinek? én meg mondtam hogy fiúnak...erre már el is kapta a fejét!!:D

basszus,ahogy elmondom neki hogy tetszik valaki,azzal elkezd chatelni meg felveszi msn-re és hoppá,2 nap múlva én már le se vagyok tojva,ő meg ott pasizik

meg amit még nagyon bírok,hogy tetszett régebben egy celeb (azt nem mondom hogy ki:D) és egy ismerősünk kiírt az üzenőfalára ilyen kis hülyeséget hogy 1.Lájkolónak veszek egy csokit, 2.Lájkolóval csinálunk közös épet..és stb. .. és én voltam a 7. (az 5ből xD) erre mondta hogy én választhatok,erre kiválasztottam a 4est,ami az volt hogy kiírhat valamit az üzifalamra,amit én mondok meg hogy mit,és ott gondolkozok hogy mit írjon ki,erre barátnőm odaírja hogy -Írd ki neki hogy boldog házassági évfordulót XY ( a celeb gyerek akibe "szerelmes" voltam)-al!!!:D

hát komolyan,majd' elsüllyedtem szégyenemben...

és annyira ideges lettem hogy azonnal letöröltem,letiltottam a ...ba,erre pár nap múlva jövök hazafelé,na hát i van a buszon? ő! és még elkezdi nekem mondani hogy én miért tiltottam le meg izé,én meg mondtam neki hogy -Már bocs de ha én elmondok egy titkot,azt nem azért mondom el hogy 1 hét múlva ott virítson féjszbúkon valaki falán.... erre a vége az egésznek az lett hogy még nekem kellett bocsánatot kérnem amiért letiltottam -.-

és már annyira elegem van ebből,már komolyan kezdem úgy érezni,hogy lány és lány között nincs is igazi barátság,csak arról szól az egész hogy ha nincsenek ott a plázacica osztálytársai,legyen kivel kibeszélni a pasiját,meg azt hogy ő már 13 évesen nyelvesezik,meg hogy a pasija barátja a szájába akarta rakni a füves cigit

ennél mér csak az a jobb hogy a barátaimat is elveszi ...

nektek mi a véleményetek? szerintetek ez most jó neki?

de amúgy az a legrosszabb hogy úgy alapból kedves meg minden,de amióta van pasija meg elkezdett összebarátkozni a kis p.csa osztálytársaival,már teljesen olyan lett mint ők :S

komolyan,már szinte rá sem ismerek :S

meg tudnám őt valahogy változtatni?

13l

2011. okt. 1. 19:50
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
azt tudják hogy van pasija,de barátnőm nem cigizik csak menni szokott a pasija haverjaival így sétálni meg nem tudom hová és a haverjai cigiznek meg piáznak és ott kínálgatják barátnőmet :||
2011. okt. 2. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!