Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves lányom minden hétvégén...

16 éves lányom minden hétvégén eljár bulizni, kicsit aggódom érte?

Figyelt kérdés

Jó tanuló, csak félek, hogy emiatt rontani fog jegyein.

Szerintetek szóljak neki?

2011. okt. 1. 13:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%

14.00, pont hogy de. mármint azok, akik rájöttek hogy maguknak tanulnak és nem a szülőknek akarnak teljesíteni, és így pl 4.7es az átlaguk, azok baromi sokat melóznak a tanulással mert saját maguknak csinálják, nem úgy, hogy egy hét múlvára elfelejtsék. és tudják, hogy 3 év múlva már úgysem fogják ezt csinálni, inkább most élik ki magukat hétvégente vedeléssel, bulizással, egyéb illegális dolgokkal.. és három év múlva tényleg nem itt fognak tartani :D ellenben azok, akik a szüleiknek tanulnak és azért jó tanulók, ők nemhogy a sárga földig nem isszák le magukat de még bulizni se nagyon járnak el..

17/L

2011. okt. 1. 15:07
 12/16 anonim válasza:
18%
15:07-nek: egyetemista vagyok és rájöttem, a középsulin baromi felesleges tanulni, időpocsékolás az egész, menjen csak bulizni, ott többet tanul :)
2011. okt. 1. 16:13
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
az egyetemre is be kell jutni valahogy :D:D
2011. okt. 1. 18:37
 14/16 anonim ***** válasza:

16:13 :

én erre már a középsuliban rájöttem szerencsére :)

2011. okt. 1. 20:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Mennyire részeg, amikor hazaér? Ha csak be van csípve, akkor semmi okod aggódni. Én is most, majdnem 18 évesen jutottam el oda, hogy bulizni kéne. Pár éve kezdtem eljárni, de csak párhavonta, és akkor sem volt semmi durva, csak nagyon lightos iszogatás. Kell a kikapcsolódás is:)
2011. okt. 1. 21:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Csak nem Diának hívják?
2011. nov. 25. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!