Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a névről?...

Mit gondoltok erről a névről? Többi lent.

Figyelt kérdés
Ha kislányom lenne majd pár év múlva, akkor Selena-nak szeretném keresztelni. Mit gondoltok erről a névről? Selena Gomez énekesnő után kapná! :)
2011. okt. 1. 10:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
45%
Képzeljétek el Orsós vagy Kalányos Selena:XD
2011. okt. 1. 10:25
 12/24 LuckyestLooser ***** válasza:
82%
Szabó Szelena Szabina ...milyen szépen alliterál :D
2011. okt. 1. 10:28
 13/24 anonim ***** válasza:
58%

külföldi nevet nem adhatsz neki,max a lemagyarosítod :))

akkor meg Szelina lenne asszem...

amúgymeg nekem nem tetszik :||

és sellike gomez-re azért nagy szó az énekes....semmi hangja nincs

persze az csak az én véleményem,azért bocs ha megsértettem valakit :D

13l

2011. okt. 1. 10:33
 14/24 anonim ***** válasza:
73%
Kedves utolsó ugye tudod hogy az a megjegyzés teljesen fölösleges volt...:)
2011. okt. 1. 10:44
 15/24 anonim ***** válasza:
78%
Azért érdemes körülnézni, hogy ilyen jellegű neveket mint Pamela, Dzsenifer stb kik adnak a gyerekeiknak. Én a régi hagyományos magyar nevek pártján állok. Ha magyar vagyok, a nevem is legyen az!
2011. okt. 1. 10:50
 16/24 anonim ***** válasza:
52%

Szerencsétlen gyerek.

Hadd ne mondjam hol divatosak a sztárnevek.

2011. okt. 1. 12:03
 17/24 anonim ***** válasza:
67%
Inkább magyarosított verziót adj neki,tehát Szeléna legyen a neve és ne Selena(aki nem külföldi félig de külföldies a neve,azt úgyis lecigózzák)...
2011. okt. 1. 13:27
 18/24 anonim ***** válasza:
77%
Mindenképp úgy kéne írnod, hogy Szelena (vagy nem tudom, pontosan hogy ejtik), máshogy nem engedik anyakönyvezni. Amúgy szerintem nem olyan szörnyű, a Dzsenifer 1000szer rosszabb. Múltkor olvastam az újságban az anyakönyvi híreknél, hogy egy szegény kislányt Ketrin-nek neveztek el, hát komolyan hangosan fölnevettem:D
2011. okt. 1. 15:19
 19/24 anonim ***** válasza:
88%

Nekem tetszik. Én sokáig az Elisabeth nevet akartam adni a lányomnak, nagymamám után, de azóta már sok más név is van a listámon,lesz miből válogatni. :)

Sajnos a páromnak olyan neve van, hogy ahhoz az égvilágon semmilyen keresztnév nem illik.

Amúgy a magyaros neveknél arra is gondolni kell hogy később nem-e lesz belőle gondja a gyereknek, ha külföldre költözik, illetve már ha eleve ott születik, sok ékezetes nevet nem anyakönyveznek.

2011. okt. 1. 17:40
 20/24 anonim ***** válasza:
A szelína nagyon szép név(mert hogy így kell ejteni) bár ha ezt adod akkor rendesen le kell írni, tehát nem Selena hanem Szelína. Érdekes és szép, szerintem.
2011. okt. 1. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!