Párkapcsolatban, házasságban tartod a kapcsolatod valamelyik exeddel? Mennyire szorosan?
35 éves nő vagyok, 8 éve házas, van egy gyönyörű gyerekem, imádom a családom. Ettől függetlenül hetente legalább egyszer együtt kávézom a férjem előtti barátommal (4 éves kapcsolat volt, együttéléssel, 5 évvel fiatalabb volt nálam, nem ugyan azokkal az elképzelésekkel a közeljövőről, a férjem felbukkanásakor szakítottunk, békésen, civilizáltan). Mikor a férjemmel összejöttünk nem árultam zsákbamacskát, kikötöttem, hogy a srác nekem a barátom marad, mert bár a szerelem elmúlt de a szeretet és a tisztelet nem, ezzel a feltétellel vágjon bele a kettőnk kapcsolatába. Ő elfogadta, tiszteleteben tartotta, az exemnek azóta már van egy másik kapcsolata (6 éve), a barátnőjét is ismerem, találkoztunk többször, jókat dumáltunk, ő sem féltékeny.
Viszont a férjem barátai kiakasztanak (szeretem őket, jó fejek, csak ebben a kérdésben nem tudunk megegyezni). Szerintük ez felesleges és hülyeség és nem szokás és stb. Nem számít a véleményük (ebben a kérdésben a a férjemnél sem, hál istennek), de azért érdekel, másnál van-e ilyen eset és okoz-e feszültséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!