Nem tudom mi lenne a helyes lépés, szerintetek?
Írhattam volna a Szex, szerelem témakörbe is, de van elég komoly az ügy ahhoz, h már inkább ide tartozzon, és itt remélem értelmesebb válaszokat kapok. Próbálok röviden, de érthetően leírni mindent.
Jó pár éve megismertem egy srácot, aki szerelmes lett belém, de én akkor még nem éreztem iránta semmit. Közben viszont nagyon jó barátok lettünk, kiderült, h nagyon is összeillenénk. De közben megismertem vki mást, akivel azóta is együtt vagyunk. Ez már 5 és fél éve volt, 3 éve együtt is élünk és jegyesek vagyunk egy éve.
A probléma az, hogy a másik sráccal azóta is jó barátok vagyunk, és az egész kapcsolat alatt mindig ott motoszkált a fejemben ő. Hogy milyen különleges kapocs van köztünk és h nem kéne elszalasztanom.
A párommal közben kezdett kissé ellaposodni a kapcsolat, és pár hónapja rádöbbentem, h nem is akarok hozzámenni. Már nem vagyok belé szerelmes, és ez így 22 évesen nekem nagyon kevés. Túl fiatal vagyok ehhez. A másik sráchoz viszont egyre erősebben vonzódom, már alig tudom kiverni őt a fejemből. Csak arra tudok gondolni, h mennyivel jobban összeillünk, mint a mostani párommal, akivel elég kevés közös van bennünk. Azt hiszem szerelmes vagyok belé. Nem beszéltem erről vele évek óta, de az a megérzésem, h ő is érez még irántam vmit.
Úgy gondolom az lenne a helyes, ha szakítanék a párommal, mert már hónapok óta csak hitegetem gyakorlatilag, de nem tudom elszánni rá magam. Macerás lenne a szétköltözés, meg már teljesen a család része lett. Mit gondoltok a helyzetről?
De benne van a pakliban az is, hogy nem fog működni a másik kapcsolat, mert most csak azért látod úgy a dolgokat,hogy milyen jól el tudtok beszélgetni, stb, mert nem jó a kapcsolat, amiben vagy.
Ezzel most csak azt akartam írni, hogy azért ismerd meg rendesen a srácot, azóta sokat változhatot.
tegnap 12:04
Valamit félre értettem :) Sorry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!