Ha megcsalna és csinálna egy másik nőnek egy gyereket...
Miért mit tett a párod , hogy ezt kérdezted?
2009. ápr. 26. 17:12
2/17 anonim válasza:
Ha lenézné a nőket (ilyennek be se adnám a derekam). Apám is ilyen, és sajnos meg is szenvedem. A párom mellett nem akarom ugyanezt az életet. Elég lesz apámtól megszabadulni.
2009. ápr. 26. 17:16
3/17 anonim válasza:
ha folyamatosan verne engem, vagy a gyerekünket
most hirtelen ez jutott csak eszembe
2009. ápr. 26. 17:23
4/17 anonim válasza:
Iszik, hazudik, megcsal, elszorja a penzunket, veszekszik velem igazsagtalanul, neki mindent szabad, nekem semmit...stb.
Sok minden miatt elvalnek, hiszen egy eletem van csak.
Ha ugy erzem nem kell hogy igy eljek, akkor valnek.
2009. ápr. 26. 17:32
5/17 anonim válasza:
Sziasztok! Szerencsére nem velem történt ilyesmi, de a körülöttem élő kapcsolatok némelyikében annyira sokat elnéz a feleség, élettárs, hogy fel nem tudom fogni, miért. Mi kellene ahhoz, hogy végre összeszedje magát és azt monja, ezt már nem, ennyire nem engedem megalázni magam! Mert most én úgy látom, csak tűrnek, félrenéznek és szenvednek. És az emiatt felgyülemlett feszültséget levezetik a gyerekeken, meg a munkahelyen...
2009. ápr. 26. 17:35
6/17 anonim válasza:
Ha nem takarítana itthon, nem vásárolna be, nem vinné le a gyerekeket, nem mosogatna, nem sétáltatná a kutyát, nem járna dolgozni, elkapcsolná a tévét ha nézem épp, nem gyomlálná ki a kertet stb..ezek alapelvárások
2009. ápr. 26. 17:44
7/17 anonim válasza:
ha agresszív..iszik..elszórja a pénzt.. vagy megcsal..elválnék.
2009. ápr. 26. 17:48
8/17 anonim válasza:
Köszi a lepontozást, aki lepontozott, annak kívánok egy ilyen párt, aki csak a neme miatt lenézi...
2009. ápr. 26. 17:49
9/17 anonim válasza:
hát az az igazság, hogy ha valaki összeköltözik még házasság előtt akkor ezeket mind ki tudja tapasztalni ez idő alatt is, és akkor még házasodni sem kell, nem kell a válással bajlódni.
Egy válásra sokkal nehezebben veszi rá magát az ember, mint egy "szakításra". szerintem
nálam a váló ok, az a kézemelés lenne. a többi szerintem megbeszélés kérdése.
ha iszik nem is jövök vele össze, ha később kezd el inni, annak oka van.
lehet konkrétabbat tudni? gyerek(ek) vannak?
2009. ápr. 26. 18:27
10/17 anonim válasza:
Ha megcsalna.
Ha bántana engem( vagy ha lenne, akkor a gyereket).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!