Bicikli, vagy egy kis notebook?
Figyelt kérdés
Még egy kicsit távol van a karácsony, de az anyukámat szeretném meglepni valamivel! A biciklije régi, de nem nagyon rozsdás notebook-ja viszont még nincsen! Rajta kívül mindenkinek van gépe a családban de neki nincs! Melyiket lenne érdemesebb? A notebook-ot azért gondoltam, mert neki nincsen még gépe, és ha esténként a szobában netezni akar akkor ő csak elővenné a notebook-ját és netezne! A bringát viszont azért gondoltam, ki mert kb 15-20 éves a bicaja de ahhoz képest nagyon jó állapotban van! Melyiket vennéd?2011. szept. 23. 17:17
11/11 anonim válasza:
szerintem is a gépet vedd, a bicikli jó még, csak régi. nálunk is mindenkinek külön gépe van a családban, van, akinek kettő is, mert asztali meg laptop is, szvsz ez már tök általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!