Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy bírják azok a nők,...

Hogy bírják azok a nők, akiknek a férjük külföldön dolgozik, Ők pedig egyedül vannak?

Figyelt kérdés

Hogy lehet ezt átvészelni, kibírni? Férjemmel beszélgettünk, hogy lehetséges, hogy ki kell mennie dolgozni, ha nem fogjuk bírni a hiteleket! De van egy másfél éves kislányunk aki nagyon apás, és mi is nagyon szeretjük egymást, ráadásul Én itt maradnék egyedül egy nagy házban a kicsivel, minden férfias munka rám maradna, Nekem kellene fűteni(kazán), fát vágni, hamut hordani, havat lapátolni télen, nyáron füvet nyírni..stb. ha meg elromlik valami meg sem tudom csinálni!! Egy villanykörtét nem tudok becsavarni, meg félek is az áramtól!:) A többiről nem is beszélve!

Szüleim, anyósom Pesten lakik, itt nem lenne senkim! Ugyanakkor, ha muszáj lesz, menni kell, de nem tudom mi lesz itt velünk!?

Ti hogyan oldjátok meg? Nálatok hogy vannak ezek a dolgok?

2011. szept. 23. 13:58
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Szeretőt tartanak félrekúrnak.
2021. nov. 19. 01:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!