Keressek magamnak valakit?
Lehet hogy megcsal. Olyan nincs, hogy egy férfi abszolút nem akar szexelni. Nőnél még -még előfordul, de a férfiaknál vagy megcsalást(testi, lelki) vagy stresszt vagy impotenciát jelent. Esetleg abszolút nem kíván meg (sajnos ez is lehet).
Ha tényleg ennyire ilyen lehet kellene egy szeretőt keresni, de előbb mégis kellene vele beszélned hogy indokolja meg őszintén miért nem éltek szexuális életet, és hogy ez így is marad? Addig ne engedd el, amíg választ nem kapsz rá!!!
29N
ma 12:41 vagyok
Húúúúha, a párodnak valami nagyon komoly baja van, jobb lenne megbeszélni vele, de ha nem hajlandó erre, én talán elhagynám, és keresnék valaki mást.Vagy marad a szerető...
Hogy bírtad eddig is, hogy nincs sex??
Tudom, nem a legfontosabb egy kapcsolatban, na de 5 év alatt 10x lenni együtt... na itt valami nagyon nem kóser.
Igen, korábban minden rendben volt.
Pontosan ezt tervezem én is, hogy megmondom neki, hogy keresek valakit, de azt gondolom, hogy ezt is valamiféle kapálózásnak, fenyegetőzésnek venné. Túlzottan megbízható vagyok, már ha az ilyesmit túlzásba lehet vinni, de az utóbbi időben betelt a pohár, és simán el tudnám képzelni, hogy egy jó pasi néha meglátogat. Egyre többet gondolok erre. Lakás van, időm van...
5 év alatt 10 szer??Baba sem természetes uton? Most akkor impotens,vagy mi?
Szerintem nyugodtan keress magadnak valakit!!
Kövezzetek meg.
Szerintem valami baja van,csak nem meri bevallani.
Én nem pártolom a megcsalást,de ezt én sem bírnám elviselni. Szólj neki és keress valakit, ez szerintem ebben a helyzetben teljesen korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!