Mit szólnátok ahhoz, ha a párotok nem ajándékozna nektek semmit? (lent)
3 évet voltam együtt az exemmel, ebből kettőt együtt is éltünk, de karácsonyon kívül SOHA nem kaptam tőle ajándékot. Egyszer a szülinapom felugrott egy haverja hozzánk vmi cuccáért, ami nálunk volt kölcsönbe, és hozott nekem egy csokor íriszt. Exem képes volt megsértődni, hogy miért kapok én virágot a haverjától. Amúgy tőlem az ex szülinapjára rammstein jegyet kapott, előtte meg nem is tudom már mijére metallicát.
Nekem borzasztó rosszul esett, hogy egy szál virágot nem tudott odab@szni.
ha nem vártad el tőle akkor most mi a baj?
felköszöntött csak nem kaptál ajándékot, nem feledkezett meg rólad.
Semmit!
Mi soha nem ünnepeltük a névnapjainkat, pedig 7 éve együtt vagyunk, és nem is fogjuk. Mi így állapodtunk meg még az elején. Évfordulókat sem tartunk, egyébként nem is emlékszem a napra mikor jöttünk össze, csak a hónapra kb.
A párom nagyon kétségbe tud esni ha neki kellene kitalálnia mit is vegyen ajándékba valakinek, kb. 2 napig ott állna az üzletben tétován de akkor sem tudna dönteni.
Így a karácsonyi ajándékokat is mindig mindenkinek én veszem meg, még magamnak is, becsomagolok mindent, amikor kibontom akkor meg rácsodálkozok hogy hűű hogy eltaláltad mit szerettem volna, ő meg édesen irul-pirul, csak mosolyog.
Ebből nem kell nagy ügyet csinálni. A férfiak így vannak beállítva és kész!
Szerintem itt nem csak az ajándékról van szó, hanem a gesztusról. Ha valakit szeretek, akkor a fejemben tartom a fontosabb időpontokat vele kapcsolatban. (vagy felírom magamnak a telefonba, vagy papírra)
Ha felköszöntött a fiú, legalább telefonon, azért az nem olyan rossz, azt is lehet értékelni. De egy szál rózsa, vagy egy tábla csoki, tényleg nem kerül milliókba, főleg, ha tudom, hogy a másiknak ezzel örömet szerzek.
A fiúk viszont másképp gondolkoznak, mint a lányok, szóval szerintem nebánkódj miatta.
Nálunk ez van, senki nem ajándékoz senkinek semmit, csak én ajándékozok a szüleimmel meg a gyerekek kapnak ajándékot. De anyós pl. a kisebbik gyerekemnek nem tartja se a szüli- se a névnapját. Nagybácsiktól-nagynéniktől sem kapnak semmit, mi sem.
Viszont mikor még csak jártunk, akkor ajándékoztunk. Szerintem beszéljétek meg, hogy vagy nem ajándékoztok, vagy adjon ő is valamit, legfeljebb mondd meg neki, mit vegyen, ha már nincs ötlete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!