Dóra, Lilla, Eszter, Veronika - melyiket adnátok kislánynak? Melyik tetszik/nem tetszik és miért?
Vezetéknevet nem szeretném leírni, ritka, de könnyen kiejthető, 3 szótag.
Köszi :)
Szerintem meg a Dóra a tucatnév.
Lilla is jó meg az Eszter is - a mi sulinkban (ami elég nagy, sok-sok diák van, 800 diák fölött) körülbelül 1 Eszter van, vagy maximum 3, de nem több, láttam az évkönyvben, az Eszter mellett még a Lilla név is ritka a suliban. Abból is nem több, mint 4 vagy 5... :)
Valójában, a Leonóra az egy nagyon szép név, én inkább azt tanácsolom, de ha nem illik a vezetéknévhez, akkor inkább Eszter, Lilla, esetleg Veronika, bááááár az meg túl komoly név.
De valóban a TE döntésed, ami neked tetszik és illik is kicsit a vnévhez, tetszik a párodnak is, akkor adjátok azt! Lehet, hogy csak közvéleménykutatás szempontjából kérdezted, de én így gondolom! Amelyiket ti akarjátok. :)
Hajrá a babuhoz!
Dóra: komoly, elegáns, nőies nő jut róla eszembe.
Lilla: kis egyszerű mégsem tucatnév, szép a csengése.
Eszter: szerintem régimódi, ennél vannak sokkal szebb nevek is.
Veronika: gonosz, nagyszájú, vöröses nő jut róla eszembe.
Nálam a Lilla nyert! :) 24/L
A Veronika a kedvenc nevem, így természetesen arra voksolok. :) A Lilla is gyönyörű, egy kedves, bájos, aranyos lányt ismerek ilyen névvel. A Dórát és Esztert nem szeretem.
Végül is melyik nyert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!