Ciki amikor csak a pasi keres javarészt pénzt?
Figyelt kérdés
Most költözünk albérletbe,4éve vagyunk együtt!Párom viszonylag jól keres,én viszont tanulok még.Ami pénzem van az a családi pótlék és egy kevés ösztöndíj.Tehát inkább mondható el hogy párom fizetéséből leszünk.
Ezt szégyellenem kellene?Mi a vélemény?
2011. szept. 22. 14:23
11/11 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. A párom szerint neki "kell" eltartania a családot. Persze nem mondom, hogy én nem fogok dolgozni, vagy ezt én is százasig így gondolom, de nem tartom megalázónak a helyzetet.
Gondolom Te meg mosol, főzöl, takarítasz...
Amúgy jövőben én kezdek dolgozni, gyakorlatilag én fogom "eltartani" a páromat (már amennyire tudom) pedig én vagyok a nő. A párom sem tudna dolgozni egyetem mellett egyelőre (orvosi)...
Idén még én sem dolgozom, pontosan az órarendem miatt:-S
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!