Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek anyukámnak?

Mit vegyek anyukámnak?

Figyelt kérdés

Valamit venni akarok anyukámnak, nem szülinapra, vagy névnapra, simán csak venni akarok valamit. Sajnos csak 5000 forintom van rá:S Tehát nem túl drága dologra gondoltam.. előre is köszi

13 f

2011. szept. 22. 13:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
5000 forintból elég sok mindent lehet venni ami szép. mit szeret csinálni? ha szeret laptopozni akkor vegyél valamilyen kis szép vicces egeret. ha sokat főz akkor valamit amiből hiánya van. az enyém például szeretett volna 1 lábmasszírozót mert néha nagyon fáj a lába. én nem ismerem az anyukádat de te biztos tudod mit szeret csinálni.
2011. szept. 22. 13:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kedves dolog tőled, hogy meg szeretnéd lepni anyukádat!

Vegyél neki egy tortaformát, amivel majd süt egy tortát, és te is tudsz segíteni neki. :)

2011. szept. 22. 14:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valami olyan ajándékot adj, amiben a te kezed munkája is benne van, annak mindig sokkal jobban örülnek az anyukák.
2011. szept. 22. 14:03
 4/6 anonim ***** válasza:

De mégis milyen okból kifolyólag? Csak köszönetképpen, vagy van valami apropója?

Egyébként: sólámpát, mécses-gyertyatartót illatos gyertyával, aromamécsessel, illóolajokkal. Potpourrit (illatos színes termések) és hozzá tálkát.

Konyhába: kötény, fagyiadagoló, tortalapát, muffinsütő, bármi kis segédeszköz, amije még nincs, de megkönnyítené a főzést-sütést.

2011. szept. 22. 14:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp olyat aminek ő örül. Én pl. nem szeretem az olyan ajándékot ami a háztartáshoz köthető. (karácsonyra porszívót kaptam,azóta is dolgozok vele. :)

Vidd el valahova,csak ti ketten,egyetek egy fagyit,vacsizzatok egyet,menjetek állatkertbe,csináljatok sok fényképet.Örök emlék marad!!!!

Én midig örülök,ha a gyerkőcömmel lehetek kettesben,és hasznosan töltjük el az időt.

2011. szept. 22. 14:54
 6/6 A kérdező kommentje:

nem volt rá semmi okom, csak simán megakartam lepni:)

Amúgy 1 könyvet vettem, amit már nagyon régóta meg akart venni.

2011. szept. 30. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!