Mit vegyek anyukámnak?
Valamit venni akarok anyukámnak, nem szülinapra, vagy névnapra, simán csak venni akarok valamit. Sajnos csak 5000 forintom van rá:S Tehát nem túl drága dologra gondoltam.. előre is köszi
13 f
Nagyon kedves dolog tőled, hogy meg szeretnéd lepni anyukádat!
Vegyél neki egy tortaformát, amivel majd süt egy tortát, és te is tudsz segíteni neki. :)
De mégis milyen okból kifolyólag? Csak köszönetképpen, vagy van valami apropója?
Egyébként: sólámpát, mécses-gyertyatartót illatos gyertyával, aromamécsessel, illóolajokkal. Potpourrit (illatos színes termések) és hozzá tálkát.
Konyhába: kötény, fagyiadagoló, tortalapát, muffinsütő, bármi kis segédeszköz, amije még nincs, de megkönnyítené a főzést-sütést.
Mindenképp olyat aminek ő örül. Én pl. nem szeretem az olyan ajándékot ami a háztartáshoz köthető. (karácsonyra porszívót kaptam,azóta is dolgozok vele. :)
Vidd el valahova,csak ti ketten,egyetek egy fagyit,vacsizzatok egyet,menjetek állatkertbe,csináljatok sok fényképet.Örök emlék marad!!!!
Én midig örülök,ha a gyerkőcömmel lehetek kettesben,és hasznosan töltjük el az időt.
nem volt rá semmi okom, csak simán megakartam lepni:)
Amúgy 1 könyvet vettem, amit már nagyon régóta meg akart venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!