Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál hozzá, ha a párod...

Mit szólnál hozzá, ha a párod egy nemzeti ünnepség miatt nem menne el veled vidékre egy pár napra a szüleidhez?

Figyelt kérdés
2011. szept. 22. 12:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
És ti a szülőknél vagytok csak kettesben,óóó,költözetek össze,milyen máganélet lehet szülökkel együtt.
2011. szept. 22. 12:38
 12/20 anonim ***** válasza:

Azt gondolnám, felnőtt ember, tudnia kell, mi a jó neki.

Mint ahogyan én is tudom, mi a jó nekem.

Ha úgy érzem, keveset vagyunk együtt, én ennél többet szeretnék, akkor biztosan ezt mondanám el neki.

2011. szept. 22. 12:50
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Maradj Te is itthon, menjetek együtt az ünnepségre és töltsétek kettesben azt a pár napot!
2011. szept. 22. 12:52
 14/20 anonim ***** válasza:
54%

Minek gátolod a párod? Minek erőltetsz rá olyat, amit nem akar? Ő is sokat dolgozik, neki is csak egy élete van, a kis szabadidejét meg hadd töltse már el úgy, ahogy neki a legjobban hasznára válik. Minek táblázod be TE az ő napját???!!

Vaagy elmehet veled muszájból, de ha nem zavar téged milyen önző vagy és azért ment veled hogy "legyen neked karácsony" és végig a bánatos arcát akarod bámunlni, akkor csak rajta, önzőzzél. Lepontozhatsz, de gondolkodj is el ezen..

2011. szept. 22. 13:07
 15/20 anonim ***** válasza:
56%
A nem kéne jobbikosokkal kezdeni felvilágosult feminista ballibes meg menjen a nőklapjacafé oldalára, aztán ott nyomassa a hülyeségeit. ;D
2011. szept. 22. 13:14
 16/20 anonim ***** válasza:
72%
Ha kettesben akarok lenni a párommal nem a szüleimhez utazunk el... PFÚJ...
2011. szept. 22. 13:31
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Mennénk következő héten.

Ettől még el lehet tölteni kettesben a hétvégét, az ünnepség ebből pár óra.

2011. szept. 22. 14:38
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Az, hogy ő a "párom", nem jelenti azt, hogy sziámi ikrek vagyunk, és a nap 24 órájában együtt kell lennünk.

Full felesleges ilyeneken kiakadni.

Egyébként meg jól írták: a szülőknél akartok kettesben lenni?

2011. szept. 22. 15:10
 19/20 anonim ***** válasza:

Fa.sza lehet veled a szüleidnél kettesben lenni.

Anyósomhoz is ezért szeretek...

2012. jan. 9. 06:51
 20/20 anonim ***** válasza:
...menni, bocsesz, de leesett a klaviatúrám.
2012. jan. 9. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!