Mit szólnál hozzá, ha a párod egy nemzeti ünnepség miatt nem menne el veled vidékre egy pár napra a szüleidhez?
Azt gondolnám, felnőtt ember, tudnia kell, mi a jó neki.
Mint ahogyan én is tudom, mi a jó nekem.
Ha úgy érzem, keveset vagyunk együtt, én ennél többet szeretnék, akkor biztosan ezt mondanám el neki.
Minek gátolod a párod? Minek erőltetsz rá olyat, amit nem akar? Ő is sokat dolgozik, neki is csak egy élete van, a kis szabadidejét meg hadd töltse már el úgy, ahogy neki a legjobban hasznára válik. Minek táblázod be TE az ő napját???!!
Vaagy elmehet veled muszájból, de ha nem zavar téged milyen önző vagy és azért ment veled hogy "legyen neked karácsony" és végig a bánatos arcát akarod bámunlni, akkor csak rajta, önzőzzél. Lepontozhatsz, de gondolkodj is el ezen..
Semmit. Mennénk következő héten.
Ettől még el lehet tölteni kettesben a hétvégét, az ünnepség ebből pár óra.
Semmit. Az, hogy ő a "párom", nem jelenti azt, hogy sziámi ikrek vagyunk, és a nap 24 órájában együtt kell lennünk.
Full felesleges ilyeneken kiakadni.
Egyébként meg jól írták: a szülőknél akartok kettesben lenni?
Fa.sza lehet veled a szüleidnél kettesben lenni.
Anyósomhoz is ezért szeretek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!