Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Néha nem tudom mire vélni a...

Néha nem tudom mire vélni a párom viselkedését. Ez csak a tipikus "férfilustaság" lenne?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, ez nem rosszindulatú kifejezés, nem annak szántam.

Csak van az a Tv-zős pár óra, amikor csak fekszik,les ki a fejéből, a távirányítóba kapaszkodik stb... ez ugye minden férfinél megvan. Ezzel nincs is baj.

Viszont én pörgök. És őt meg zavarja ha a "hülyeségeimmel" megzavarom ez a "minőségi" relaxációt :D

Igazából ezt nem tudom kezelni még. 7 hónapja vagyunk együtt, rengeteg időt együtt töltünk, szexszel sincsen semmi probléma, csak mikor elkezd tv-t nézni, akkor kicsit elhanyagoltnak érzem magam, mert bárhogy közeledek "hagyjál szívem,most tv-zek"

Ugye ez nem feltétlenül valami problémát rejt?

19/L

(21/F)

2011. szept. 18. 13:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálunk az egyik ilyen hétvégén Spongya Bob...ne adj ég ha új számítógépes játékot talál. Ritkán történik, de ha igen akkor baj van:))))
2011. szept. 18. 14:26
 12/14 anonim ***** válasza:
A barátom is ilyen. Nekiállunk nézni valami filmet, ami engem cseppet sem érdekel, de mivel ő gépen nézi, én még gépezni sem tudok. Ha játszik, ugyanez van. Unatkozom, hát próbálok beszélgetni, de az meg ugye idegesíti. Én is öregnek, meg elhanyagoltnak érzem magam ilyenkor, pedig ez csak 1.5-3 óra a 24ből.
2011. szept. 18. 15:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, ez tipikus, de nem csak férfiaknál. Időnként én is kifejezetten imádok egy jó meleg plédbe burkolózva nézni a TV-t vagy elterülve olvasni valami hülyeséget a neten. A gond ott kezdődik, ha valamelyik félnek kizárólag ennyit jelent a szabadidős kikapcsolódás, tehát nem igazán mentek sehová, csak a TV meg a számítógép létezik. Nálunk ez történt, az exem vagy meccset nézett vagy a netet bújta folyamatosan. Kimozdítani vagy egyáltalán nem lehetett vagy csak szájhúzogatások árán...
2011. szept. 18. 15:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Lányok, ilyenkor ne ücsörögjetek! Menjetek el a barátnőtökkel vagy bulizni vagy akármi!

Én biztos nem unatkoznék...

26L

2011. szept. 18. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!