Fürdőszobát egy anyukának aki egyedül neveli 2 gyermekét?! Ki tud segíteni?
"6 órában dolgozik szobaasszonyként...mindenfélét megvonnak tőlük és még túlórát se kapják meg! Nem tud elhelyezkedni máshová mert nem veszik fel mert túl messze lakna a várostól.. "
Szerintem az a havi 130 óra, amit munkaval tolt, nem ér 20 E Ft-ot (mert a 48E Ft pont 20 E-rrel tobb, mint a szocilais segely). Én a helyeben a rndkivuli felmondassal élnék (a munkaltato megszegte a kotelesseget, nem fizette kia tulorat, ezt persze tudni kell bizonyitani), és akkor JÁR a végkielegites, és utana munkaugyi kozpont tamogatasabool élnék (ez egy eveig jar, és tobb, mint a szoc segely neven ismert, de mar jovedelempotlo tamogatasnak nevezett juttatas), és az igy ramszakadt szabadidomet arra forditanam, hogy minden segelyt felkutatok es igenybeveszek, levezenylem lakasfelujitast, stb. Jobban jon ki. Egeszsegileg, anyagilag, stb.
35N
...írták, hogy nincs ott mas munkalehetoseg, azert nyeli le a jogserteseket is.
egyebkent is valami disznosag zajlik az orszagban (is), ha minden közigazgatasi szerv, ahova jelentkeznek közigazgatasi dilpomakkal, kijelenti, hoyg az alacsnyabb vegzettsegueket elonyben reszesitik, minta közigazgatashoz értőket... no comment.. akkor egy kis faluban, ahol allitjak, hogy nincs mas munka, mire szamitanal?
Én segelyekbol elek egy éve, es jelentem, pont annyi bevetelem van, mint 2 diplomaval volt a kozigazgatasban. Pont. :) (Azt az allast is 5 ev allaskereses utan talaltam!)
Komolyan tobb segelyt tudna kapni, ha volna ideje utanajarni, mint az a 20 E Ft 130 ora munkaert.. rohejes! Mikor eri mar meg 130 orat dolgozni 20 E Ft-ért?? ?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!