Mi erről a véleményetek? Csak nekem furcsa? 17/L
Egyik nap egy termékbemutatón voltunk a barátnőmmel(ő is 17 éves) ahol az apja volt az egyik előadó.
Miután vége lett a termékbemutatónak az apja meghívott minket fagyizni, két db tölcséres fagyit vettünk egyet nekem, egyet pedig a barátnőmnek és az apjának, közösen felváltva nyalták a fagylaltot.
18:55
Igen, nekem is ezért fura, mert direkt egy közös tölcsért vettek
Szerintem nem oké.
Fura, mert én a családtagjaim nyálát nem bírom elviselni egy kicsit sem, barátok után meg simán beleiszok-beleeszek mindenbe :)
Butaság! Ha nekik így tetszik, akkor neked minek fura! Fogadd el végre, hogy nem mindenki az a "tökéletes" plázacica típus. Amúgy nekem ebből az szűrődik le, hogy apa és lánya között erős a kapcsolat, ami mindenképpen pozitív példa. Akkor botránkozz meg, ha neked fagyit vesz, a barátnődnek meg lekever közben egy pofont! Na az tényleg fura lenne!
Én se szeretek közös pohárból inni senkivel, se egy tányérból enni, de ha nagyon muszáj, akkor eltűröm. És Egyszerűen megszokás kérdése az egész. És, ha adhatok egy jó tanácsot, akkor hadd mondjam el, hogy az életed során még ettől sokkal furább dolgokkal fogsz találkozni. A legjobb, ha egyszerűen elfogadod azt, hogy valaki másként csinálják a dolgokat. Neked nem kell azt a mást se szeretned, sem csinálnod, csak egyszerűen fogadd el, hogy valaki másként csinálja. Neked lesz könnyebb, mivel nem fogod magad feleslegesen idegesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!