Mit csinálnátok ha valaki miattatok lenne öngyilkos?
Figyelt kérdés
ma olyanokat montam apámnak telefonba egy vita alatt h löje fejbe magát meg h akasza fel magát amikor ezeket montam kinyomta... megvan rá az okom utálom tönkretette életem de azért nemszeretném hogy miattam haljon meg de képtelen vagyok viszzahívni és bocsánatotkérni 16/f egyébként alkoholista és penzrol volt a vita h anyámank csak 4szemközt akarja odaadni de anyám nemakar talalkozni vele szal montam h elmegyek én a pénzért de nemadja oda erre mentam h majd a bírosag eldönti és fizethet erre elkezdett nevetni vitatkozni kezdtunk és végén montam neki ezeket a dolgokat amikor kinyomta...2011. szept. 16. 17:47
11/12 anonim válasza:
Egyszerű halandó vagyok, nincs ekkora hatalmam.
12/12 anonim válasza:
Egyik ismerősöm majdnem öngyilkos lett anyám miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!