Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan ismerősöd, aki a...

Van olyan ismerősöd, aki a szülei miatt lett komplexusos, lelki sérült?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy gyerekkorában állandóan verték, megalázták és emiatt maradandó lelki sérüléseket szenvedett.
2011. szept. 15. 15:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én magam is ilyen vagyok sajnos. Apakomplexusom lett, mert apám nem foglalkozott velünk eleget soha, a munkájának élt/él. Alig látom, tudom, hogy nem igazán érdeklem, pedig én nagyon szeretem őt. A nővéremmel soha semennyit sem beszélnek (nővérem 18 éves). A szüleim 12 éves koromban váltak el, most 15 vagyok. A válás alatt apa sokszor részeg volt, és ez lelkileg nagyon megviselt, hiszen láttam ahogy széthullik a családom. Anyával sem valami jó a kapcsolatom (lehet, hogy csak a szokásos tinédzserkori dolgok miatt), a tesómnak viszont jó, ennek pedig örülök. Apám néha elvisz engem vásárolni, és azt hiszi, hogy ezzel mindent meg tud oldani, pedig nem. Odáig jutottunk, hogy egyáltalán nem tudok apaként tekinteni rá, inkább csak a haveromnak vallom. Tehát emiatt lett nagyon komoly apakomplexusom...Mindent megadnék, ha lehetne egy igazi apám.

15/L

2011. szept. 17. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!