Mit gondoltok erről? Minden ismerősünk felesége háztartásbeli, nagyon furcsa.
A férjem munkája révén nagyon jó egzisztenciát értünk el, elhozott magával külföldre (Nyugat-Európa), ahol ő menő alkalmazott egy menő cégnél, én meg folytatom az otthoni munkámat távmunkásként. Egy kisvárosban élünk, és itt új ismerőseink lettek, értelemszerűen főleg az ő munkatársai. Egyik feleség sem dolgozik, és komolyan mondom, hogy "lefitymálnak", amiért én igen. Nem tetszik a nőkhöz való hozzáállás, érezhetően lenéznek. A nők is, amiért dolgozok. Úgy tesznek, mintha ez csak valami hülye hobbi vagy hepp lenne, amihez én ragaszkodok.
A férjem is elkezdte mondogatni, hogy jó lenne, ha meleg vacsora várná, ha hazajön, meg megjegyzéseket tesz a munkámra, látom, hogy nem tetszik neki, hogy szakmailag még fejlődni akarok, és döntésekeket akar hozni helyettem a karrieremben. Soha nem volt ilyen régebben, otthon! (Amíg csórók voltunk :) )
Hozzátartozik, hogy idősebb nálam, családos korú, én 29 vagyok.
Mit gondoltok erről? Ez lenne a híres nyugati egyenjogúság? Vagy ezekben a társadalmi rétegekben ez így "szokás"? Milliomos családokról, párokról van szó.
Mert nekem szánalmasnak tűnik...
Melyik orszagban elsz? A sajat sztorim csak azert irtam le,mert itthon mar ingyenelo lennek, de egy kapcsolatban nincsenek ingyenelok, ez az amit itt nem tudnak felismerni,mert nalunk mindenki csak a penzre gondol eloszor...
Masodszor meg, nekunk igy volt a legoptimalisabb,ha a penzt nezzuk,azt isv isszahoztam mar, ezzel arra akartam celozni,hogy azoknek a noknek meg nyilvan az,es ha kivulallokent belegondolunk egy tavmunkaba, ha csak nem szuperjo allasod van,amit meg egy epeszu nem valtana at tavra,kiveve ha csak 1-2evig maradtok kint,de akkor meg itthon mar nem fog olyan jol futni a szeker, akkor valo igaz,hogy a tavmunka kb,mint egy hobbi. Legalabbis egy KIVULALLONAK, mielott te vagy barki mas nekem esne.
Nem azonos szitu,ha egy nő dolgozik és mellette ellátja a háztartást,főleg,ha a férj is besegít. De ha karriert akar építeni,arra rámehet idővel a házassága is. A karrier építés egyre több idődet veszi el,és semmi másra nem jut időd és energiád. Lehet ugyan házvezetőnőt fogadni,de az nem helyettesíti a háziasszonyt.
A karrierista nőnek nem szabad gyereket vállalni,mert nincs ideje velük törődni.
De ha nincs gyerek,akkor mire jó a nagy vagyon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!