Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan leplezzem le mit tegyek?

Hogyan leplezzem le mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy olyan érzésem , hogy a párom egy kicsit férelép és szeretnék erről jobban megbizonyosodni ötletek
2011. szept. 14. 13:40
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
45%

Úristen!

...tegyen ötforintost a pasija zsebébe...

Ez már bizonyíték a megcsalásra??

Ti itt nagyon-nagyon betegek vagytok!!

2011. szept. 16. 23:17
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

nagyon-nagyon nem érdekel minket

és nagyon-nagyon nincs hozzá semmi közöd! :)

2011. szept. 17. 01:09
 23/34 anonim ***** válasza:

Amúgy meg miért a válaszolókat szólod le?

Miért nem a kérdésre válaszol,neked biztos sokkal jobb,és hasznosabb tanácsaid lehetnek.

2011. szept. 17. 08:39
 24/34 A kérdező kommentje:
az hogy furcsa hogy nem olyan szemvedéjes hanem üres szar találtam a telefonjába egy olyat hogy egyéb fájlok és jelszót kér szerintem ott vannak a piszkos dolgok tegnap este is hazajött és ááá idegörcsöm van és már úgy érzem az erő is kezd kifogyni belőlem semmihez semmi erőm az életkedvem is elment görcsbe van a gyomrom mikor ránézrk az orára és látom hogy nemsokára végez és vagy haza jön vagy 2 orával később ma tettem a mosógépbe a rukákat és spermás volt a boxere is én már kiakadtam és olyan fura érzés van bennem
2011. szept. 17. 12:21
 25/34 anonim ***** válasza:
Akkor ez egyértelmű megcsalás, én a helyedben rákérdeznék és felsorolnám az apró dolgokat amelyekből a megcsalásra gyanakodtam, megkérném hogy mondja el az igazat, ha szüksége van másra akkor hanyagoljuk egymást, igy ő is boldog lesz mert nem kell titkolni, és te is mert hidd el találsz jobbat, aki jobban megbecsül és nem kell görcsbe ránduljon a gyomrod a hazaérkezése miatt
2011. szept. 17. 12:41
 26/34 A kérdező kommentje:
na erőt vettem magamon felhivtam az eggyik barátnőmet és elmeséltem neki és elmentünk követni és bement egy virágboltba vett virágot is utána majdnem észrevett mert pont mögötte áltunk kocsival de máshogy öltöztem máshogy volt a hajam feltettem egy napszemcsit és észre sem vett majd találkozott valami fruskával és szájrapuszival köszönt neki a nyilt utcán innentől minden világos hazamentem megkértem a barátnőmet hogy segítsen összecsomagolni összecsomagoltam és kivágtam innét a cuccait gyorsan kitakaritottunk a barátnőmmel jött a többi bnőm most tök jól elvagyunk és mindjárt megyünk bulizni :) ők akarnak elvinni hogy ne csüggedjek hát már picit jobban érzem magam de nagyon padlóra tett
2011. szept. 17. 20:57
 27/34 anonim ***** válasza:

húú :SS

kérdező,sajnállak,de tényleg :S

jó szemét már .... jól is tetted hogy ki hajítottad a cuccait

azért jópofa hogy ilyen szemét emberek vannak -.-"

nem tudom ő mit szólt volna,ha ne is vadidegen csókákkal találkozgatnál...

2011. szept. 17. 21:06
 28/34 anonim ***** válasza:

Na melyik idióta nem tanácsolja a nyomozgatást?

És ki szerint is ha valaki a párja után nyomozgat,az a legalja?Most miért nem olyan okos senki? :D

Kérdező!

Jól teszed!Menj,bulizgass,öltözz ki,járd a világot!

Egyszer úgyis találsz majd egy krapekot,akiben meg fogsz bízni,és nem fogsz nyomozgatni utána!

Ezt érezned kell!

Neked kell azt érezned h szeret,meg ad mindent,én is neki,akkor miért tenne ilyet?

Oh!

És nehogy vissza fogadd,ne hallgasd meg a sztoriját,mert le merném fogadni h Ő nem úgy akarta,vagy EZ nem úgy volt,vagy TE vagy a hibás,Ő csak áldozat,és ez neki kijárt.Ne is keresd,ne kommunikálj vele ha rám hallgatsz!

2011. szept. 18. 10:35
 29/34 anonim ***** válasza:

Lehet tudni a fejleményeket?

Mi történt aztán?

Mit szólt hozzá a pasid h kiraktad a cuccait?

Védekezett,tagadott?

Vagy bevallott mindent?

Ha ez az egész tényleg igaz,a házba se engedd be!

Ha valami ott hagyott,add ki neki,had érezze h ez az egész mennyire megalázó,hogy elmenjen a kedve attól h több nővel is megtegye!Ne hagyd h felemésszen a dühöd,add ki,akár le is ordibálhatod, nyílt utcán h "tűnj el innen,takarodj a kur.ádhoz,akivel megcsaltál,és az mossa ki a ge.is gatyáidat.Tudom egyesek erre is írogatnak majd,mint a nyomozgatásra,h mennyire aljas dolog,de nem szabad rájuk hagyni aranyom,mert akkor csak még nagyobb vérszemet kapnak,h ohh kirakta a ruháimat,és akkor mi van?Legalább hülyíthettem egy ideig,most megyek a következőhöz.

Ügyesen kiderítetted a dolgokat.

Egyszer alázd meg,úgy igazándiból,de aztán hagyd a francba,ne is foglalkozz vele többet,hidd el,majd az élet megbosszulja neki.

Ki tudja,most lehet hülyít valami kis fruskát,az meg majd csak azzal nem fogja megcsalni aki nem férfi,bár a mai világban...

2011. szept. 18. 13:35
 30/34 anonim ***** válasza:
Na ez szép! Gratulálok, még is csak vannak jó megérzéseik a nőknek! Bár a spermás alsó gatya után, a hülye is rájött volna. Jól tetted, hogy ki dobtad a francba! Engem is érdekelne, hogy mit szólt hozzá....:)
2011. szept. 18. 15:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!