Hogyan leplezzem le mit tegyek?
Úristen!
...tegyen ötforintost a pasija zsebébe...
Ez már bizonyíték a megcsalásra??
Ti itt nagyon-nagyon betegek vagytok!!
nagyon-nagyon nem érdekel minket
és nagyon-nagyon nincs hozzá semmi közöd! :)
Amúgy meg miért a válaszolókat szólod le?
Miért nem a kérdésre válaszol,neked biztos sokkal jobb,és hasznosabb tanácsaid lehetnek.
húú :SS
kérdező,sajnállak,de tényleg :S
jó szemét már .... jól is tetted hogy ki hajítottad a cuccait
azért jópofa hogy ilyen szemét emberek vannak -.-"
nem tudom ő mit szólt volna,ha ne is vadidegen csókákkal találkozgatnál...
Na melyik idióta nem tanácsolja a nyomozgatást?
És ki szerint is ha valaki a párja után nyomozgat,az a legalja?Most miért nem olyan okos senki? :D
Kérdező!
Jól teszed!Menj,bulizgass,öltözz ki,járd a világot!
Egyszer úgyis találsz majd egy krapekot,akiben meg fogsz bízni,és nem fogsz nyomozgatni utána!
Ezt érezned kell!
Neked kell azt érezned h szeret,meg ad mindent,én is neki,akkor miért tenne ilyet?
Oh!
És nehogy vissza fogadd,ne hallgasd meg a sztoriját,mert le merném fogadni h Ő nem úgy akarta,vagy EZ nem úgy volt,vagy TE vagy a hibás,Ő csak áldozat,és ez neki kijárt.Ne is keresd,ne kommunikálj vele ha rám hallgatsz!
Lehet tudni a fejleményeket?
Mi történt aztán?
Mit szólt hozzá a pasid h kiraktad a cuccait?
Védekezett,tagadott?
Vagy bevallott mindent?
Ha ez az egész tényleg igaz,a házba se engedd be!
Ha valami ott hagyott,add ki neki,had érezze h ez az egész mennyire megalázó,hogy elmenjen a kedve attól h több nővel is megtegye!Ne hagyd h felemésszen a dühöd,add ki,akár le is ordibálhatod, nyílt utcán h "tűnj el innen,takarodj a kur.ádhoz,akivel megcsaltál,és az mossa ki a ge.is gatyáidat.Tudom egyesek erre is írogatnak majd,mint a nyomozgatásra,h mennyire aljas dolog,de nem szabad rájuk hagyni aranyom,mert akkor csak még nagyobb vérszemet kapnak,h ohh kirakta a ruháimat,és akkor mi van?Legalább hülyíthettem egy ideig,most megyek a következőhöz.
Ügyesen kiderítetted a dolgokat.
Egyszer alázd meg,úgy igazándiból,de aztán hagyd a francba,ne is foglalkozz vele többet,hidd el,majd az élet megbosszulja neki.
Ki tudja,most lehet hülyít valami kis fruskát,az meg majd csak azzal nem fogja megcsalni aki nem férfi,bár a mai világban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!