Szerintetek ebből a helyzetből hogy lehet normálisan kijönni ugy hogy mindenkinek jó legyen?
Anyós,sogornő probléma.
A sogornőm évente 2szer hazalátogat a gyerekeivel.A gyerekek brutálisan rosszak,nekem ezzel nincs gondom ugy gondolom kibirom azt a kis időt amig együtt vagyunk.Eddig nem is volt ebből probléma csak amióta megvan a lányom(nevezzük Sárának).
A következő a szitu.Ha eljönnek mást sem hallgatunk anyóstól csak,Sára milyen ügyes,milyen okos,milyen szépen viselkedik,mindezt a sogornőmnek mondja meg a másik két unokának.Sogornőmnek ez láthatóan nem tetszik,de nem szól semmit.Azelőtt tök jóban voltunk de az utolsó két látogatás óta a sogornőm eléggé elhidegült tőllem,ha beszélünk telefonon nem olyan mint volt,nem értem hogyha nem én bántom meg akkor miért velem ilyen elutasitó?
Mit tehetnék hogy visszaálljon a régi rend?Hogy lehetne anyóst finoman leállitani,mert szerintem ő a ludas abban hogy megromlott a viszonyunk.
Voltam a másik oldalon,mikor egy senki voltam a sogornőm meg a nagy nő hisz ő gyereket nevel.Sokszor volt hogy "te ezt ugysem érteheted"kifejezés hisz gyerektémához nem tudtam hozzászolni.
5évig nem lehetett gyerekünk ezalatt a sogornőmnek kettő született,a nagyobbik 5éves az én első babam 4,5éves lenne most de a sogornő megszülte én elvesztettem,egy gramm együttérzést nem kaptam soha.
Párom szerint az a gáz hogy mostmár nemcsak a sogornőm gyerekei vannak,nem csak ők az Isten,pláne igy hogy a mi lányunk normálisan viselkedik az ővé pedig nagyon nem.
Nem barátnőt akarok,csak egy normális viszonyt hogy ne érezzem azt hogy utál.
Vannak emberek akikkel egyszerűen nem lehet normális kapcsolatot kialakítani, mert ilyen személyiségek, kulcsinger volt neki a gyereked megszületése, vagy az anyósod beszólogatása, mindegy mi, közöld vele normálisan, hogy mi történt, téged ez hogy érint, mit érzel és milyen megoldást gondoltál a helyzetre.
Meg az is lehet, amiatt rendetlenek a gyerekei, mert valami nincs vele rendben lelkileg és így élik ki a feszültséget amit az anyjuk otthon okoz nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!