Bona Sera! Hogyan szervezzek meg egy nagy családot, a keresztapa mintájára?
Engem a szüleim mostohán kezeltek, és még a házasságomat is tönkretették. Ki akarnak semmizni az örökségből is. A nejem miattuk ment el, és a gyerekeimet nem láthatom már 6 hónapja. A bíróság, a gyámügy, és a rendőrség tehetetlen..iletve az anya, az exem oldalán áll.
Közben az exnejem a szeretőjével gyaláz, és röhög ..a gyerekeket ellenem neveli. Minél előbb meg kell szerveznem a keresztapa mintájára egy erős családot..de még nincsen elég pénzem. 5 éven belül keresztapa akarok lenni, és gazdag, és akarok 3-5 férfitestvért, és egy új feleséget is. Még csak 40 vagyok, jó erőben. Szólítsatok Michael -nek.
Michael!
Én nagyon együtt érzek veled. Arra gondoltam, hogy átadnám neked a két munkanélküli testvéremet. Asszonyt magadnak kell találnod, vagy aludj az egyik öcsémmel. Csak írd meg a címedet. Remélem nem albán, vagy ilyesmi vagy?
Bocs de a kerdeshez nem tudok erdemben hozzaszolni,de annak aki ezt a valaszt irta gratulalok.Kb 10 percig rohogtem:D:D:D:D sot meg most is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!