Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaza van anyámnak szerintetet...

Igaza van anyámnak szerintetetek? Vagy ő reagálja csak túl?

Figyelt kérdés

Pár napot dekkoltam egy pozsonyi kórházban,ahol a kezelőorvosom ugyan szlovák volt,de beszélt magyarul,amikor először bejött,akkor szlovákul beszélt,majd másodszor megkérdezte,hogy szlovák vagyok -e vagy magyar.Azt mondtam,h magyar,erre a doki azt mondta,hogy de azért tud jól szlovákul?Majd kérdezte,milyen iskolába jártam,mondtam h gimibe,erre ő kérdi:szlovákba?

Nem,magyarba.mondtam én,a doki erre furcsán nézett.

Kérdezte: de egyetemre már legalább szlovákra megyek?

Anyának is ezt elmondtam,ő ezeken a kérdéseken felháborodott,és azt mondta,a helyemben ennek a pasasnak jól beolvasott volna.És mivel én nem tettem semmit,anyám azt mondta,majd jól elbeszélget ezzel a soviniszta orvossal.

2011. szept. 8. 17:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
szerintem sincs köze,milyen suliba járok
2011. szept. 8. 17:50
 12/17 anonim ***** válasza:
49%
Mégis válaszoltál.
2011. szept. 8. 17:52
 13/17 A kérdező kommentje:
igen,de bánom már
2011. szept. 8. 17:53
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom a helyedbe képzelni magam, de nekem egy Pécsi klinikán volt hasonló beszélgetésem az orvossal:

- Hova szeretnél menni egyetemre?

- Jogra

- Miért pont oda? Miért nem tanárnak?

- A jog nagyobb kihívás.

- Az orvosi még nagyobb lenne.

Ez egy szimpla beszélgetés volt. Nem gondolnám, hogy az orvosom utálta a jogászokat és soviniszta lett volna

.....

2012. jan. 6. 10:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Tényleg egy hülye soviniszta ez az orvos. Anyukád jól teszi, ha helyrerakja a fejét.
2012. jan. 6. 10:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan utálják Szlovákiában azokat akik magyarul beszélnek. Én szlovákiai vagyok de nem nagyon tudok szlovákul, de mindig megkapom hogy hogy-hogy nem tudsz szlovákul stb. Egy kis faluban lakom és mikor buszozok suliba van olyan buszsofőr aki tud magyarul de égvilágért sem szólalna meg magyarul... Pedig nem nagyvárosi.
2012. jan. 6. 13:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Utolsó: ez sajnos nagyon szomorú... :(
2012. jan. 6. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!