Mit tegyek vele? Attól tartok, problémák lesznek még ebből.
Amit a 8:02-es ír, nekem is ez ugrott be...
Én 11-14 éves lánykoromban otthoni vezetékesről tréfálgattam a falu népét. Azt a tipikus "Kis lakás? Cserélje nagyobbra!" annyira de annyira vicces poént tesztelgettem főleg. De volt, hogy csak egyet kettőt csöngettem egy számot, és rögtön letettem mielőtt felvennék. :-)
Középiskolás korszakomban pedig Pesten nyilvános telefonfülkéből kártyáról hívogattuk például a csini számtech.tanár otthoni számát. (Megtudtuk, van felesége és 10éves fia...:-)) Meg hasonlók. És természetesen az ingyenes zöld számok is sűrűn forogtak...
Ez izgalmas dolog! De nem csináltam azért túl gyakran és hamar kinőttem belőle. Valószínű, öcséd is így lesz.
Esetleg ha túlzásnak látod, akkor kérd meg egy ismerősödet, hogy hívja fel az öcséd rejtet számát, hogy tudja, hogy erről a számról volt hívás, és.... Akkor majd megrémül, és leszokik róla... :-)
Nem csak tréfa, hogy ha elrejted a számot is ki lehet nyomozni!
Ezt elmondhatod az öcsédnek, hogy a mobil csak az egyszerű mobiloknál rejti el a számot, de pl egy dokinak biztos, hogy komolyabb telcsije van vagy jóban van a telefonszolgáltatóval simán ki tudja nyomozni ki cseszegeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!