Mi a véleményetek a Roland névről?
Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 21:20
1/29 anonim válasza:
a legjobb barátomat is így hívják :D
3/29 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de lehet, hogy csak egy volt osztálytársam miatt, akit így hívtak.
4/29 anonim válasza:
nekem is nagyon tetszik, ja és nagyon sok ilyen nevű ismerősöm van, mind nagyon kedves, meg jó a véleményem róla :))
5/29 anonim válasza:
Az eredete a rock and roll, csak megcserélték a szórendet, eltűnt a rock, a roll pedig rövidült. Így lett Roland. ☺
6/29 anonim válasza:
Először valamiért egy cigány jut eszembe, talán azért mert sokan mondják, hogy cigány név. De amúgy tetszik, nem egy fiú barátomat így hívják.
7/29 anonim válasza:
8/29 anonim válasza:
öcsémet így hívják...szőke, kék szemű, nem cigány :D Én még egy Roland cigányt sem ismertem szóval nem tudom, honnan jön ez...
9/29 anonim válasza:
Szép nyugat európai lovag név, a hetven-nyolcvanas években lett divat név.
Nem csúnya, az biztos. ;)
10/29 anonim válasza:
Nekem tetszik, az összes Roland nevű ismerősöm jófej. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!