Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kapcsolat mennyit bír el?...

Egy kapcsolat mennyit bír el? Meddig lehet megbocsájtani? Mikor van az, hogy állj! Tovább nem bírom elviselni a hazugságokat, problémákat?

Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 11:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%

ha állandóan megtiltassz neki ezt azt, akkor jóhogy titkolni fogja

szerintem add elő magad olyannak, mintha téged semmi nem zavarna, ismerd őt ki - és az alapján döntsd el, hogy megbírsz e békélni a hülyeségeivel

mert ő jelenleg azért él melletted hazugságban, hogy neked megfeleljen.

2011. szept. 4. 12:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

utolsó: én olyannak adtam magam, (illetve, nem jellemző rám a hiszti, hanem inkább félrevonultam, ha megbántott) akkor az volt a baj, hogy miért nem kiabálok vele...

és nem tiltottam meg neki semmit, ennek ellenére folyamatosan hazudott, mondom, jelentéktelen dolgokban. és mindig ígérte, hogy meg fog változni. kb. hetente. két év után meguntam, akkor még ő volt megsértődve, hogy elhagyom. hogy biztos van más (nem volt, utána három és fél!!! évvel lett új kapcsolatom, az illetőt akkor még nem is ismertem, mikor az előzőt elhagytam), meg biztos ő csóró hozzám, mert én kijöttem külföldre...nyilván az örökös hazudozásának, megbízhatatlanságának, féltékenységének, hisztijeinek semmi, de semmi köze nem volt ahhoz, hogy elhagytam. csakis annak, hogy biztos van más...

2011. szept. 4. 13:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

mert az egojukat sérti

én is akármikor elhagytam valakit, soha nem magába nézett, hanem biztos bepasiztam!

saját hibájukat belátni, arra képtelenek.

és amúgy ki kell állni egy nőnek magáért, tényleg az is idegesíthető lehet, ha félrevonul a másik.

az ilyenek megérdemlik.

2011. szept. 4. 14:52
 14/15 Gondola válasza:
100%
S mivel már többször is eljátszotta,hogy hazudott,de mindig meg lett bocsájtva,így ezt szerintem is újra és újra meg fogja tenni.Mert megteheti,azért mert tudja,hogy nincs következménye,esetleg egy kis vita,harag,s minden megy tovább.
2011. szept. 4. 16:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Egy botlás nem túl nagy dologban még belefér. Ha már "visszaeső", bőven megérett a szakítás.
2013. jan. 12. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!