Teljesen kisajátította a testvérem a közös házunkat. Mit tegyek?
Én nem szeretek lejárni, mert amúgysem lenne benne köszönet (mindenbe belekötne, hogy ezt miért így-úgy hagytam stb) eladni meg nem tudnék egy fél házat + most alacsonyan vannak az árak. A kiadásba nem menne bele és azt én sem szeretném.
Meg igazán az idegesít, hogy ott van egy tök jó kis ház a Balcsin, és a haverjai használják. Azt a házat, amiért a nagyszüleim és az apukám annyit dolgozott, csinosították, újították... :/
Viszont igy sem kerult idegen kezebe,mivel a testvered hasznalja, s mivel lejar, talan a karbantartasarol is gondoskodik, mivel ott munka is van. Most nem lehet eladni, annyira lent vannak az arak es nagyon sok az elado abban a kornyezetben, tehat esetleg arra figyelj Te is, hogy valoban rendbe tartja-e?
Mar igy is jol jarsz, ha rendbe tartja a hazat, es a kertet, s igy nem romlik az alaga!
ne haragudj, de miért fáj neked, hogy ő használja, ha te úgysem használod?
amúgy meg, felajánlod neki, hogy megveszi, ha nem, akkor kéred a bíróságon a közös tulajdon megszüntetését, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!