A barátom nem akar velem kettesben nyaralni. Szerintetek?
Szerintem ha többen mennek nyaralni az tök jó dolog!
Ott tényleg nincs unalom! Végre közösségi életet élhettek lazulhattok a legjobb haverokkal..
Ha kettesben akartok maradni az is megoldható.. vagy külön ott elmenni kirándulni.. stb
Mi mindig így megyünk és nagyon jó szokott lenni..
Pl amikor én pecázni szeretnék akkor a haverokkal elmegyünk a nyaralás alatt 3 napot.. addig a csajok meg kiélhetik magukat.. jobb mint ha ott nyavajognának egész nap..
Én a közös nyaralásokra szavazok.. hosszú hétvégék meg maradjanak kettesben..
Köszönöm a sok választ :) Egyébként a barátom is 22 éves :D
Igazából ha több párral mennénk, az megint más lenne, abban én is inkább benne lennék, mint így, hogy 4 fiúval. De nem is ezen van a hangsúly, mert azért nem olyan rossz az ilyen barátos nyaralás sem. Hanem inkább a reakció arra, hogy mi lenne, ha együtt mennénk. De ezt jól mondtátok, elég gyerekesek, meg a társaság is. A többi srácnak még soha nem volt barátnője, pedig ők is ennyi idősek. Félek, hogy mi lesz, ha tényleg az lesz, amit itt egyik válaszoló írt, hogy később nekünk is az egyetlen közös program a bevásárlás lesz. Afelé haladunk úgy érzem, és nekem ez nem jó, de nem lehet vele megbeszélni, mert egyszerűen nem érti mi a bajom, azt hiszi csak hiszti az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!