Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm két férfival csalt...

A barátnőm két férfival csalt meg egyszerre. Mit tennél?

Figyelt kérdés
1,5 hétig nem beszéltünk egy csúnya vita után. Majd kibéküléskor elmondta hogy volt egy kalandja az exével ez idő alatt. Ismerem az exét és mikor összefutottam vele mondtam neki hogy szálljon le a nőmről, és szó szót követett és elmondta hogy amikor vele volt még egy pasi is ott volt, szóval hármasban csinálták. Kibuktam, rákérdeztem a barátnőmnél és nem tagadta. Nekem ez elég sok, már az is az lett volna hogy csak az exével szexel, de ez már mindennek a teteje.
2011. szept. 2. 12:46
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nő vagyok, de ha már alapból megcsalnám a páromat, biztos, hogy esélyét se látnám a közös életünknek, és tuti hogy semmit nem éreznék... (bár el nem tudnám képzelni, hogy bármilyen rossz helyzetben is a megcsalást választanám)

Az meg, hogy összevesztetek nem mentség! Ki tudja,hányszor vesztek még össze,,, és akkor mindig ez lesz? Ezzel a tudattal nem tudnék élni.

És itt nem az a lényeg, hogy hány férfivel volt, ha egyel vagy ha 10zel, akkor is szakítás... egyértelmű...

2011. szept. 2. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!