Minden anyos szeret (tud) kombinalni?
Nem minden anyós ilyen,van aki igazi főnyeremény:)
Nah az én nagyanyám nem ilyen,lényegben ő minden baj okozója,mert ő is mindent kitalált ezért is ütötte meg egyszer apám anyámat nagyon durván pedig csak 3 hónapos voltam,el is költöztünk csak visszacsábította sajnos,a többit nem részletezném
Szerintem minden anyós más, és más.
Az enyémmel én nagyon jól kijövök, pl. új trükkökre tanít a konyhában. Na meg volt, hogy ő tanított meg mit hogyan kell főzni, mert anyumnak sosem sikerült, a férjemnek pedig az a kedvence. :D
Viszont nagyim elég kritikus eset...mondjuk mostmár egy pár éve alakul a helyzet apum és közte (anyumék lassan 4 hónapja ünnepelték a 27. házassági évfordulójukat.)
:D
az en anyosjeloltem nem gonoszsagbol kever, inkabb joindulataba, de felek, ebbol kesobb nehogy olyan legyen mint Magdi anyus:P
:)
Minden esetre meg nincs bajom, de rajottem, kombinalasban elso dij illeti:)
koszi a valaszokat
ÓÓÓ, ebben az anyósok-apósok igazán profik!!!
És nem csak a kombinálásban, hanem az alattomos képmutatásban is!!!
Az én anyósom pl. olyan hogy dünnyög, morog, magyaráz nekem minden jelentéktelen dologról, de ha valamit akar jelezni, akkor a páromnak panaszkodik rólam, hogy "már megint ezt nem tette meg a kiscsaj, meg ezzel van tele a hócipője", és rám vetiti ki a hibákat!!!
És e mellett velem bűbájos, hozza a kajákat amiket szeretek, és ha szolok a páromnak, én vagyok a rossz, hiszen anyuka ilyet nem tenne, csak én képzelem be!! Sokszor majdnem szakításig alattomoskodtak apósék!!! Mellesleg együtt kell laknunk velük:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!