Ez feltételes reflex? Mi a véleményetek erről?
A héten a húgommal ketten vagyunk itthon, a szüleink elutaztak.
Szerdán nosztalgiáztunk régi családi képeket és videókat nézegettünk, volt egy olyan videó ahol kicsiként együtt voltunk a kádban(ilyenkor az volt ,hogy frizurát csináltunk egymásnak fürdőhabbal).
Viccből megjegyeztem ,hogy milyen furcsa lenne ha most is ezt csinálnánk, a húgom azt mondta őt nem zavarná addig beszélgettünk erről amíg tényleg megtettük ketten voltunk a kádban úgy mint kiskorunkban, magamon azt vettem észre ,hogy merevedésem van és egy kicsit megijedtem ,hogy ráizgultam a húgomra.
Én 20/F a húgom 17/L
Ezért tanácsos kamaszkor kezdete után egy bizonyos testi távolságot tartani a család nőtagjaitól.
A szervezet ösztönösen működik. Természetesen ésszel te ezt le tudtad szabályoszni és tudod is, hogy helytelen,de az ösztön akkor is ott van.
Tanulság a jövőre nézve.
08:49
Nem.
Kiskorunkban se fürdőruhában voltunk.
De egészen más ha egy 7 és egy 4 éves fürdik együtt, vagy mint egy 20 és egy 17 éves! Nem volt semmi gátlásotok egymás előtt? Legalább eltakartátok volna az intim részeteket!!!
És azóta sokat gondolsz a húgodra?
08:56
Nem gondolok a húgomra, csak akkor amikor a kádban voltunk akkor volt merevedésem.
Eleinte nekem voltak egy kicsit gátlásaim a húgomnak nem.
sztem a húgodnak tetszett a dolog a nők hiúak és imádják azt látni ha vki érdeklődik irántuk.
De ez a testvér dolog nem oké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!