Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez túlnagy korkülönbség? Mi a...

Ez túlnagy korkülönbség? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, a barátnőm 16 éves.

A barátnőm szüleivel amúgy teljesen jóban vagyok, az apjával mondhatom baráti szinten vagyok.

2011. szept. 1. 21:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
37%
Miért pont apakomplexus? Hugicakomplexus nem lehet???
2011. szept. 1. 21:42
 12/24 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy összejött egy gyerek...
2011. szept. 1. 21:43
 13/24 anonim ***** válasza:

akár hugicakomplexus is lehet...

sztem a 29 éves pasi házas... :)

2011. szept. 1. 22:00
 14/24 anonim ***** válasza:

Sok.

Na de hogy megnyugtassalak az egyik rokonoméknál fordított a felállás: ott a lány 24, és a fiú 16 :D Na az mégfurább.

2011. szept. 1. 22:24
 15/24 anonim ***** válasza:
Neki ennyi idősen még hízelgő, hogy egy felnőttnek bejön. Itt inkább te vagy a fura, ennyire alacsony az önbizalmad, vagy a korodbeli lányoknak nem kellesz?
2011. szept. 2. 00:16
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem túl nagy.
2011. szept. 2. 01:12
 17/24 anonim ***** válasza:
Annyira nem nagy. Köztem és a párom közt is majdnem 8 év van és már évek óta remekül megvagyunk.
2011. szept. 2. 06:57
 18/24 anonim ***** válasza:
szerintem nagy. ami mondjuk kicsit vicces, mert köztem és a barátom közt is annyi van :) de valahogy mégis más a 22-30 páros mint a 16-24.
2011. szept. 2. 08:45
 19/24 anonim ***** válasza:
53%

Szamomra sok.

Off: Kerdezo! Annyi ilyen kerdes van mostanaban, de eloszor olvasom, hogy ezt a FERFI tette fel. Valaszolnal, hogy mit latsz egy nalad 8 evvel fiatalabb LANYban?

20/L

2011. szept. 2. 09:26
 20/24 anonim ***** válasza:
Mindenesetre soknak hangzik. De simán lehetséges olyan, hogy a lány érettebb, te meg valamivel érettlenebb és akkor egy szellemi szinten vagytok. Azért az én ismerettségi körömben olyan huszonévesek szoktak tizenéves lányokkal összejönni, akik még mindig az anyukájukkal élnek, éveket csúsznak egy tingli-tangli főiskolán, se szakmájuk, se munkájuk, sőt még zsebpénzt is szoktak kunyerálni anyucitól. Az ilyenek tényleg nem találnak párt a saját korosztályukban, tehát kerítenek maguk mellé egy tizenéves lányt, aki még felnéz rájuk. Bocsi, ha nem így van, akkor nem azért írtam le, hogy feleslegesen cikizzelek, csupán leírtam, hogy ennek a jelenségnek mi lehet az oka. Amikor már mindkét fél dolgozik, és van 8 év különbség a kapcsolatban, akkor ez már nem sok... pl.: ha a lány 22 a srác pedig 30. De így normális felállásban ( srác már dolgozik, külön él- a lány ellenben otthon a szüleinél, és 10. osztályos gimnazista) - igenis sok! Persze ma sokan későn érnek, így egyes huszonévesek gyakorlatilag tininek számítanak, pont mint a 16 éves kislány. Ilyen felállásban amit fentebb leírtam ez már nem számít sokanak. Én 21 vagyok, főiskolára járok, nemsokára diplomázom, dolgozom mellette, és elképzelhetetlennek tartom, hogy egy 15-16 éves gyerekre tudjak úgy tekinteni mint partnerre...
2011. szept. 2. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!