Volt a párodnak olyan beszólása, amit nem tudtál hirtelen hova tenni?
egy ilyen apróság jutott csak eszembe, mikor reggelihez rámoltam elő, és kérdeztem, mit enne szívesen. erre közölte hogy "mindegy, ingyen van"
mint kiderült, arra célzott, hogy nem válogatna inkább, de nekem felszaladt a szemöldököm rendesen.
Szia!
Volt olyan beszólása amire kinyílt a bicska a zsebemben... Apróságok, de ha sokszor van akkor idegesítő tud lenni!
Pl.: most Anyum melózott és kért hogy vigyek neki kaját, Párom jött haza ebédelni megkértem, hogy vigye el erre azt mondja, hogy egész nap itthon vagyunk, nem csinálunk semmit és mozduljunk ki a gyerekkel végre valahova (ez pont a 40 fokban volt...)
Kinyílt a szemem!
Mondom Neki: Te ugatsz a klímás autódból? Adjál Nekem pénzt és kimozdulok én gyerekestől!
Kitesz egy 5öst, rászóltam, hogy most tényleg ennyire zsidó vagy? Pestig oda-vissza elég kocsival!!! Adj egy húszast! Megnézem legközelebb mikor szól be hogy menjek valamerre gyerekestől! Na mindegy jót játszóházaztunk a Fiammal legalább és még pénzem is maradt, amit persze nem adtam neki vissza mert az a fájdalom díjam azért mert 2 hete kóstolgat minden szarral!
09:28cal annyiban egyetértek, hogy hát na, ma is vannak olyan nők, akik inkább a családi tűzhely felett őrködnének, és nem a karrierük a legfontosabb, nem tudom miért kell őket megvetni, meg leszólni, hogy "ugyan már, ma már nem az a világ van, nem szokás, túlzottan a férjétől függ..."
Egyszer olvastam egy amerikai nőről, aki főállású családanya volt és ÉLVEZTE, mire egy überfeminista beszólt neki, hogy "hátráltatja a nők helyzetét".
Köszönöm 13:34. Magam sem értem, másoknak mi a problémája azzal, hogy mi ezt az utat választottuk.... Minthogy örülnének, hogy legalább egy emberrel kevesebb, akivel a munkaerő piacon nem kell rivalizálniuk ebben az egyébként is nagy munkanélküliségben....
Nem használom ki az államot sokakkal ellentétben, se segélyt, se semmit nem veszek igénybe, magam fizetem az egészségügyi hozzájárulást is....
"Végül is te erőltetted"
ezt a kapcsolatunk indulására értette... akkor is szarul esett, de próbáltam nem komolyan venni, mert halálosan szerelmes voltam. Ez akkor jutott eszembe, mikor már szétmentünk és lefuttattam magamban a kapcsolatunkat... akkor kellett volna elküldenem a büdös francba!
- A szalmakrumplit nem így kell sütni!
- Nem kívül vagy szőke, hanem belül
- Csinálj már te is valamit! Egész nap semmi dolgotok
- Rakd arrébb a kufferodat/csülkeidet!
Nem jut eszembe több hirtelen, de minden nap legalább kétszer el szoktam küldeni melegebb éghajlatra. Szerencsétlenségére én sem vagyok különb, biztosan ő is fel tudná sorolni minden szösszenetemet:) Mindezek ellenére már 9 éve húzzuk együtt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!