Fanni nevet hogyan becéznétek?
Figyelt kérdés
Fanninak hívnak. eddig Fanny volt a becenevem vagy Stephanie,Steff.
de kiderült hogy a 'Fanny' angolul segget jelent:OOxDD
ami hát elég gááz.xD
tudnátok nekem irni becézéseket?
csak ne olyan kislányossat mint pl:' fannika,fancsi,fanneh' ezeket gyűlőlőm!:D
hogy tetszik a "Steff?? "
2011. aug. 30. 13:44
12/27 anonim válasza:
Simán Fanni.Már eleve becézés.
13/27 anonim válasza:
A Fannit minek becézni?
Steff meg társai szerintem elég rondák.
És megnyugodhatsz, angol nyelvterületeken is adják ezt a nevet, függetlenül, hogy szlengben mit jelent.
Még vannak hasonló nevek, amik a Fannyból származnak: Fania, Fantine... Ha nagyon kell a becézés...
14/27 anonim válasza:
Egyik legjobb barátnőm Fanni. Nem becézem, gyönyörű ez a név. Nagyon ritkán, ha mégis, akkor vagy teljesen mást mondok (pl. Babus), vagy azt, hogy Fancs :D De az nem a kedvence :D
16/27 anonim válasza:
1 éves kislányom Fanni. Így becézem:
Fannus, Fancsi, Kíváncsi Fancsi, Fancus, Fancsó (néha: Fancsó de La Mancsó:D) És még ezer féleképpen, de azok már nem hasonlítanak a Fannira:D
17/27 anonim válasza:
Az igaz, hogy a fanny segget jelent, de Angliában. Az amerikai angolban nem. Másodszor, kiejtve "feni", tehát egyáltalán nem hasonlít a "mi" Fanninkra. Harmadszor, az ilyen eröltetett fordításnak semmi értelme sincs. Negyedszer, a Fanninak ez a Fanny féle alakja már milyen becenév? Az, hogy nyugatmajmolásból az i-betüt y-ra írjuk át, attól ez még nem lesz becenéz. A Fanni nagyon szép név, kár ezt ilyen zavaros módon átmagyarázgatni.
20/27 anonim válasza:
Szerintem maradj a Fanfan-nál az olyan jól hangzik :D amikor olvastam belezúgtam xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!