Tudom hogy ez párkapcsolati kérdés de a szerelem szex témakörökben nem kapnék értelmes választ.
Na szóval jövő héten lesz a barátom névnapja és már rendeltem neki ajándékba egy parfümöt, de erről már tud, így szeretnék valami bónusz meglepetést is. Lehet kézzel készített, vagy bolti is. Én már arra is gondoltam, hogy magamnak veszek valami szexi fehérneműt és abban várom de ez nem túl kreatív.
Előre is köszönöm az ötleteket. Ja és az ár limit max 5000.
akkor tovasikkassz a szemeddel ezen a válaszon, amit írtam
nem hiszem, hogy olyan megerőltető lenne a kis agyacskádnak, ha már ki írsz egy ilyen kérdést, hogy egy ajánék mellé mit adhatnál... hát pff, hát mit adj egy ajándék mellé? puszit, és ennyi, semmit, komolyan mondom nagyon ráérhetsz
2011. aug. 30. 13:18
12/15 anonim válasza:
Én barátomnak nyomtattam ki képeket kettőnkről (6 db-ot) Majd fontam össze fonalakat (fehér színűt) Bele fűztem a képeket (fektetett képek) egymás alá. A párom nagyon-nagyon örült neki... Kitette a szobájába és azóta is minden ismerősének mutogatja aki csak bemegy a szobába, hogy mit kapott tőlem :)
2011. aug. 30. 14:21
13/15 anonim válasza:
Masszázskrém/olaj, amivel feldobhatjátok az estét, mellé pezsgő, illatos mécsesek vagy egy-két szép gyertya. Garantált a hangulat!
2011. aug. 30. 14:51
14/15 anonim válasza:
Én is egyből a harmadik lányt ajánlottam volna, vagy pedig beszervezhettél volna neki simán egy lányt úgy, hogy ők ketten vannak. De látom akkor ez nem jó ötlet. Akkor fogalmam sincs nem szoktam pasiknak vásárolgatni.
2011. szept. 5. 13:49
15/15 anonim válasza:
Énnekem nem kéne harmadik. Te légy odaadó. És legalább ma ne morogjál....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!