Mit tegyek, hogy a szüleim megengedjék, hogy a
barátoméknál aludhassak?
Figyelt kérdés
Már aludtam náluk,de arról nem tudtak anyáék,mert akkor még nem mutattam be nekik a barátomat.Csak akkor egész végig azon paráztam,hogy apa nehogy felhívja anyát vagy anya ne hívja fel apát(elváltak,anyának azt mondtam,hogy apánál alszom).Szóval nem akarom az egész éjszakát végig idegeskedni.
"nem akarok lefeküdni vele, ő ezt megérti, mégis mindig van nála óvszer" akkor minek van nála óvszer? hogy a fejére húzhassa miután beszívtatok? gratulálok a következő kérdésed az lesz, hogy mennyire káros a fű egy 14 éves lánynak?....omg, hova fajul ez a világ????
2011. aug. 29. 12:37
43/95 anonim válasza:
Mégis miért van nála óvszer,ha nem akartok lefeküdni?És este romantikázni a jakuzziban 25 évesenb el tudom képzelni,de 14 évesen a romantika azt jelenti,hogy hazakísért a suliból,vagy esetleg megfogta a kezed.26 napja együtt vagytok?Wow,ez aztán az idő:)
Nekem inkább úgy tűnik,hogy eza fiú jól él,és neked tetszik,hogy tele vannak pénzzel.
2011. aug. 29. 12:39
44/95 A kérdező kommentje:
Én soha nem szívok,nem érzem szükségét.Óvszert meg mindig tart magánál,én sem tudom,hogy minek,de inkább legyen nála.
2011. aug. 29. 12:40
45/95 anonim válasza:
Az, hogy mindig van nála gumi, az csak pozitív. De! Azért vigyázz egy olyan sráccal akinek mindent a segge alá tesznek, és ráadásul drogozik. Nem is csoda, hogy egy ilyen fiúval nem enged az anyukád együtt aludni!
2011. aug. 29. 12:47
46/95 anonim válasza:
"minden délelőttöt a bmx parkban töltöttem vele meg a beszívott haverjaival"
Nekem 14 évesen nem voltak beszívott haverjaim :/
2011. aug. 29. 12:55
47/95 anonim válasza:
Istenem... Akik lepontoztak, mondják már meg, hogy mi az ami nem hasznos a válaszomban? Annyit írtam, hogy 15 évesen együtt aludtunk, hogy szomszédok vagyunk, és hogy jó vele összebújni, és ekkor nem feltétlenül történik szexuális aktus. Nem bíztattam arra a kérdezőt, hogy szökjön meg vagy dugjanak egész éjszaka koton nélkül... Annyira suta emberek vannak itt, hogy le a kalappal.
2011. aug. 29. 12:58
48/95 A kérdező kommentje:
Igen,jól él,sok mindent megengedhet magának,de nem ezért szeretem.
Anya nem tudja,hogy szív a barátom,mert akkor nem is engedné,hogy találkozzak vele.És nincs beállva egész nap.
A barátai pedig jó fejek,teljesen mások,mint akikkel eddig barátkoztam.
2011. aug. 29. 12:59
49/95 anonim válasza:
Igaza is lenne, hogy nem enged találkozni egy 14 éves drogossal! Jobban tennéd, ha hamar kilépnél ebből a kapcsolatból, mert az aki már 14 évesen füvezik, az később valószínű, hogy már komolyabb szerekhez is nyúl. És ez főleg jellemző azokra a fiatalokra, akiknek apuci mindet a segge alá tesz!
2011. aug. 29. 13:03
50/95 anonim válasza:
Suta emberek? :) Sztem az a suta, aki azon lovagol,h mennyire volt hasznos, hány százalékos stb. Kit érdekel? És nem szavaztam le senkit, válaszolni szoktam, nem nyomogatni azt a sz@rt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!