Önfegyelem hogyan tanulható?
Először kis, rövidtávú célokat kitűzni magad elé, s ha az sikerül, akkor egyre nehezebbet, hosszabb távút. Megtervezni, szervezni a hozzávezető utat, időt is.
Ha hirtelen haragú vagy, akkor vágj földhöz egy zacskós tejet, mint én tettem a férjemmel egyszer, s utána nekem kellett fel/letörölni mindent a konyhában! Azóta átgondolom, mi lehet a következménye a tettemnek.
Ha meg lusta vagy, átélhteted azt az érzést, hogy a közösségből egyedül én nem kaptam jutalmat, mert nem adtam le valamit határidőre. A szívem facsarodott, mert nem én voltam a legrosszabb munkaerő. Azóta 3 nappal határidő előtt elkészülök.
Én is pont ugyan ezt tanulom!Meg akarok változtatni egy két dolgot magamban!
Én kölcsönöztem könyvet ami ehhez hozzásegíthet és előveheted a vallásokat is!Nem kell hogy gyakorold egyiket sem,nem kell tag legyél vagy templomba járj...azt vedd ki belőlük ami téged segít!
Emellett jóga,meditáció és a többi...
Sok szerencsét!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!