Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy magyar...

Beleszerettem egy magyar hírességbe, és már 2 X találkoztam is vele. Azóta barátnője lett, és most el kell felejtsem, de nagyon nem megy! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 28. 21:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
26%
Az első 6-os fogatot felpontoztam. Karajok vagytok öcséim!!!!!
2011. aug. 28. 21:41
 12/20 anonim ***** válasza:
97%

együtt tudok érezni veled. 14-15 éves koromban én is beleszerettem egy hírességbe, máig nagyon szexisnek tartom, de valahogy sikerült kivernem a fejemből és többé nem álmodoztam vele... azt hiszem, nekem az segített, hogy általánosból középsuliba kerültem és végre kibújtam a csigaházamból, el kellett kezdenem "élni", mert minden energiámat felemésztette az új környezet stb. és nem volt időm álmodozgatni. talán, ha keresnél magadnak egy hobbit, vagy egy új tanfolyamba kezdenél, akkor az segíthetne. :)

18/L

2011. aug. 28. 21:42
 13/20 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek, ha rossz témakörbe írtam, bevallom, nem nagyon figyeltem. :( Viszont lehet hogy ami neked hülye kérdés, az másnak életbevágóan fontos, és ugyan ez előfordulhat fordítva is. De azért az megnyugtató, hogy még mindig vannak kedves, együttérző és normális emberek a Földön! :)
2011. aug. 28. 21:44
 14/20 anonim ***** válasza:
83%
Ne már. Két egész alkalommal találkoztál valakivel, aki ezután összejött mással, te meg itt vergődsz, mintha tízéves házasok lennétek, hogy nem sikerül elfelejtened. Azért ez nem valami komoly ügy.
2011. aug. 28. 21:47
 15/20 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem egy komoly ügy, de nekem ez nagyon sokat számít. Hónapokon át leveleztünk egymással, majd találkoztunk is, és én nagyon szeretem Őt. :( (Tudom, hogy ez nagyon gyerekesen hangzik, de ez az igazság.)
2011. aug. 28. 21:50
 16/20 anonim ***** válasza:
89%
Megkérdezhetem h hány éves vagy és h ki a színész? :)
2011. aug. 28. 22:14
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős helyzet...

Gondolom nincsenek barátaid akik lekötnének, sok a szabadidőd, és ezért álmodozgatsz. Én is ilyesmi voltam sokáig. Nyugi, ha beleszeretsz egy húsvér emberbe el fogod felejteni.

Ki a színész? Elég 2 kezdőbetű is.

2011. aug. 28. 22:22
 18/20 anonim ***** válasza:
36%

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:41

Köszi öcsém :D Te is karaj vagy!

Brigis voltam:)

Még egyszer kösz!

2011. aug. 28. 22:34
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

tinikoromban én is szerelmes voltam egy méltán népszerű magyar énekesbe. aztán amikor lett normális párkapcsolatom, onnantól már valahogy nem is érdekelt a dolog, nem csápoltam minden koncertjén, szívesebben voltam a barátommal.

nyugi, ha eljön a valódi hús-vér pasi, akibe szerelmes leszel, onnantól már nem fog gyötörni ez az érzés.

tudatosítsd magadban, hogy úgysem lesz semmi ezzel a sztárral.

szerintem ők nem is nagyon szeretnek összejönni rajongókkal, mert zavarná őket az érzés, h bálványként néz rájuk a párjuk.

2011. aug. 29. 09:30
 20/20 anonim ***** válasza:
84%

Értsd meg te is, kérdező és még a veled együttérző pár kommentelő: ez nem szerelem! Ez pisis rajongás, minden tinilány átéli, nekem is volt ilyen időszakom, kb. 12 évesen...

Valaki gyerekes és később jelentkezik. Csak te az átlagnál szerencsésebb vagy, mert találkoztál vele személyesen is, és leveleztetek. De attól még hol van ez a szerelemtől? Ugyan már...

2011. aug. 29. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!