Többéves házasok, meglepitek még "csak úgy" a párotokat valami kedvességgel?
Hát még szép!:) Kinek szerezzek örömet, ha nem neki?
Ahogy van egy kis pénzem, veszek valamit, ma csak két rétest hoztam a cukrászdából, de virágot és mindenféle apróságokat veszek, mert örül mindennek.
Amúgy 15 éve vagyunk együtt, második házasságom, és nagyon boldogok vagyunk!:)
-54 ffi-
Az unnepnapokon kivul nem ajandekozunk, mert a gyerekeinket abban az elvben neveljuk, hogy "csak ugy" nincs ajandek, es ezt mi is betartjuk.
De sok idot toltunk kettesben, elmegyunk vacsorazni, vagy itthon, kozosen dobunk ossze egy romantikus vacsit.
7 éve vagyunk együtt a férjemmel és még a mai napig meglepjük egymást.
Múlthéten megvettem neki a kedvenc csapata egyik eredeti mezét, mert már nagyon régen vágyott rá. Mindennél többet ér az a pillanat, amikor láttam az arcán az őszinte örömet.
Egyébként mi nem szoktunk egymásnak szülinapra, névnapra és karácsonyra ajándékot venni, ezek helyett inkább év közben lepjük meg a másikat.
Engem penzzel lep meg a parom, olyankor mindig mondja, hogy azt vegyek magamnak amit akarok! Hetente kedveskedik, en meg edesseggel meg jo vacsikkal viszonzom :D
Igy jo mert nem vesz felesleges dolgokat!
Ja! Viraggal is szokott koszonteni 1-2 hetente! :D
mi 7. évet tapussuk :P
mi szoktunk apróságokat évközben, pl csak úgy egy csokit, amit tudom, hogy szeret viszek neki haza.
Vagy csak úgy évközben kaptam tőleg egy kis macis aranyos tollat, mert valahol meglátta és azt mondta nem hagyja ott.
szerintem kell ez néha évközben is és sokkal többet ér mint pl szulinapkor akármekkora dolog.
Ilyen kis apróságokkal lehet éreztetni és érezni, hogy szeretjük és gondolunk a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!