Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon morbid ötlet?

Szerintetek nagyon morbid ötlet?

Figyelt kérdés

Amikor megszülettem édesapám bement egy boltba vett egy üveg pezsgőt,rákötött egy rózsaszin szalagot és eltette.Ő örizte addig mig el nem költöztem otthonról,az eljegyzésemen kaptam el.

Ugy volt hogy valami jeles eseményen lessz felbontva de megvolt az esküvő és megszületett a lányom is de a pezsi még mindig ott figyel a polcon.

Azt gondoltam hogyha meghalok a gyerekem/im locsolják rá a siromra vagy mellé,mindegy.

Szerintetek ez nagyon gáz ötlet,egyszerüen nem tudok tőlle megvállni csak ugy.

28N

2011. aug. 28. 18:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
19:01 nem a koporsóra hanem a sírra locsolják Te!
2011. aug. 28. 19:03
 12/18 anonim ***** válasza:
19:01 xD
2011. aug. 28. 19:03
 13/18 A kérdező kommentje:

Igen a sirhalomra gondoltam,bocsi ha félreérthetetlenül fogalmaztam.

Nem a temetésen,az azért tényleg morbid.egy alkalommal kijönének és "odaadnák"

2011. aug. 28. 19:04
 14/18 anonim ***** válasza:

19:01

A bogarak pezsgő nélkül is mennek.

2011. aug. 28. 19:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Vagy egyszerüen legyen vándorpezsgö, ami szülöröl gyerekre száll. az a baj, hogy miután nem lett felbontva semmilyen jeles napodon, ha ezután bármikor kinyitnátok az olyan lenne már kicsit, mint mikor esküvö után beöltözik a pár újra, mert mondjuk elmaradt a fotózkodás.
2011. aug. 28. 19:18
 16/18 anonim ***** válasza:
De iható még az a pezsgő ennyi év után?? Csak kérdezem :D
2011. aug. 28. 20:15
 17/18 anonim ***** válasza:

Szép gondolat hogy a lányodnak tovább adod, de igazából ez a tiéd. Szerintem nem gáz az ötleted, hozzád tartozik, emlék édesapádtól, ami majd később mikor ő már nem lesz nagyon értékes lesz számodra. Csak rápillantasz és minden kedves emlék fel fog rémleni. Szép ötlet hogy a sírodra öntsék.

Amikor meg az ember a föld alatt van legkisebb baja az lesz, hogy milyen bogarakkal ossza meg a fekhelyét :)

2011. aug. 28. 20:24
 18/18 Phoney ***** válasza:
Szerintem sírba/sírra és családi ereklyeként is jó ötlet megtartani, de (ivás céljából) felbontani már semmi értelme. Lakásban tárolva már 1-2 év után is elég rossz.
2011. aug. 29. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!