Milyen ajándék lenne jó anyósjelöltnek aki 39 éves lesz?
Én 39 éves vagyok,fiatalos gondolkodású.A fiam 19 éves..Én is szeretem a humoros dolgokat,de nem akkor amikor éltemben először találkozom a fiam barátnőjével.Jóformán nem is ismerjük egymást.
Én személy szerint meglepődnék ha ventilátort venne a sapkámra már csak azért is mert nem hordok sapkát.Az ilyen és hasonló ajándékok akkor jó pofák ha már ismerjük egymást és tudjuk ki mit szere,mi a hobbija.
Én személy szerint nem örülnék a bornak sem,mert utálom az alkoholt.Arról nem is beszélve hogy bort férfinak illik ajándékba vinni..
A könyvnek örülnék,de azzal szintén az a gond,hogy nem ismerjük a másik ízlését.A könyv sem olyan ajándék amit az első bemutatkozó napon viszünk ajándékba.Karácsonyra,szülinapra tökéletes,de első napra??Nem igazán..
Nem kell túlbonyolítani az első napot..Vigyél egy nagyon finom bonbont és kész.Majd ha idővel megismeritek egymást akkor lehet könyvet,vagy akár valami vicces dolgot is ajándékozni..
Szerintem egy jó könyvnek örülne pl. a változó korral ill. menopausaval kapcsolatban.
Ne áltassa már magát egy 39 éves öregasszony, hogy tizenéves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!