Mi a véleményed az Olívia és Ottilia nevekről? Melyik tetszik jobban, melyiket adnád a gyerekednek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 18:56
11/21 anonim válasza:
Olívia, Olga tetszik, az ottilia nem tetszik.
12/21 anonim válasza:
Az Olíviáról Olivia Wilde jut eszembe, az Ottíliáról meg az Othello. :)
Egyiket sem adnám a gyerekemnek.
13/21 anonim válasza:
Az Olívia nagyon tetszik, adnám a lányomnak. A Váratlan utazásban pl. volt Olívia, nagyon szerettem! :)
Az másik nem tetszik, valamiért félelmetesnek találom. Mintha egy horrorfilm szereplőjének a neve lenne.
Viszont ha nem ragaszkodsz az O-kezdőhöz, akkor az Adél is hasonló hangzású, mint az Otília.
14/21 anonim válasza:
Mindketto szep nev. Nem tul cicamica, nem is megszokott. Az Olivia nekem is jobban tetszik, mert az Ottiliarol egy nem tul kedves ismerosom jut eszembe.
15/21 anonim válasza:
Egyik nev se tetszik es egyiket se adnam a gyerekemnek!
16/21 anonim válasza:
Én inkább az Olívia nevet adnám, nekem az jobban tetszik. :)
17/21 anonim válasza:
Ottíliának hívták a keresztanyukámat, az én keresztlányom pedig Olívia! :) Imádom Őt, így a név sem kérdéses! 100 pont az Olíviára!
18/21 anonim válasza:
Az Otília gyönyörű név, imádom, a kedvencem, de nem adnám a gyerekemnek, mert mindenki 'Oti'-nak becézné.
19/21 Yarra válasza:
Nekem is az Olívia tetszik jobban. Az Ottiliáról az egyetlen Ottilia nevezetű ismerősöm jut eszembe, aki egy 80 éves soha férjhez-nem-ment, parókás, iszonyú magas hangon beszélő, amúgy aranyos nénike... :) Ugyanez miatt olyan öregesnek hangzik ez a név, de ez is biztosan a személyes élményeim miatt van.
20/21 anonim válasza:
Legutóbb mikor azon gondolkodtam, milyen nevet adnék a gyerekemnek az Olívia került az első helyre :) Az Ottilia nincs a listámon. Annyira nem jön be, hogy a gyerekemnek adjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!