Betegesen ellenőrzöm a pasikat? Apu szerint igen. Félek a csalódástól így tehát nyomozók utánuk.
Szerintem meg fejezd be a hazudozast meg a hatbaszurkalast meg a kideritgetest! Azert nincs onbizalmad meg normalis enkeped, mert Magadbol indulsz ki. Hogy Teged is igy kideritenek.
Legyel fair az emberekkel, es akkor eszedbe sem jut majd, hogy valaki unfair is lehet Veled szemben.
So einfach...
azért nem helyes így ellenőrizgetni a másikat, mert nem mindenkinek mutatjuk a valódi arcunkat.
szóval lehet amit neked mond, azt úgy is érzi, de más szemszögből ezt nem vállalná fel bármilyen okból, tehát mindenkinek mást mond.
és vannak olyan szituk is pl amikor egy srác nem akar összejönni a csajjal, vagy csajozik is esetleg mellette, amiről a csaj ha nem tud, lehet egy kis idő és a srác saját maga lesz hűséges és odaadó a csajhoz. viszont ha a csaj nem adja meg az elején ezt a bizalmat, erre esély sincs, hogy kialakuljon.
nem tudom értesz e , de megesik, hogy akár csajozós pasi válik hősszerelmessé - és ha nem nyomoznál, nem váltanád ki magadban a bizalmatlanságot és nem lenne onnan halálra ítélve a szinte még meg sem született kapcsolat.
Nagyon zavarosan fogalmazol, olvasd át a szöveget, mielőtt elküldöd. Ha te se érted, amit írtál, akkor javítsd.
Mindig lesznek nők, akik kutakodnak, függetlenül attól, hogy van -e rá okuk vagy sincs. Átnézik a telefonokat, a gépeket, hamis profilokat gyártanak, a társkeresőket bújják, hátha ott a párjuk, és fiktív néven faggatják őket. Csak közben azt felejtik el, hogy ezzel már el is veszett a kapcsolat alappillére, és megroggyant az egész. És abban a pillanatban, hogy a férfi megtudja az igazat, máris kiesett az őszinteségre alapuló kapcsolat gondolata. Jogosan gondolhatja a férfi, hogy vajon ezt érdemli? Jogosan háborodik fel, hogy ehhez a párjának joga volt? Jogosan merül fel, hogy most már mindig ez lesz, amikor csak később jön haza, nem veszi fel a telefont, vagy 10 percre kikerül a nő látóköréből?
Igen, megtörténik olyan, hogy a kutatásnak eredménye is van, de nem mindig olyan, mint azt a nő várta. És ha nem talál semmit, akkor vajon elszégyelli magát, vagy pedig elkönyveli magában, hogy "Na most még megúsztad, kocsog."
Szerintem ez is betegség, mint annyi más. Ez a betegség akkor tetőzik, amikor az illető hiába nem talál semmit, még akkor sem hajlandó elhinni, hogy a párja hűséges.
ha ilyen vagy nem lesz egy normális kapcsolatod sem és mindig be fogod vonzani az olyan pasikat is akik át fognak verni. nekem volt egy ilyen ismerősöm, egy amúgy jól kinéző csaj,viszont betegesen féltékeny és minden barátját állandóan ellenőrizte. volt olyan hogy a párja épp éjjeli őrként dolgozott és kocsival kiment este és leste hogy nem e csalja meg :S meg ellenőrizgette a msn beszélgetéseit stb stb. persze a vége az lett hogy a srác kidobta, mint ahogy az összes előző pasija.
egy kapcsolat lényege a bizalom, ha te már úgy is kezded a kapcsolatot hogy nyomozgatsz és ilyen alja módon kémkedsz az már rég rossz. nem azt mondom hogy mindenkiben vakon meg kell bízni, meg naivnak kell lenni, viszont egy jó kapcsolat a bizalomra épül. akkor kezdj valakivel ha megbízol benne.
szerintem azért gáz, mert én ugyanezt 13 évesen csináltam az akkori volt barátommal, akivel fél évig jártunk.
persze nem vagyunk egyformák, de 18 évesen nem kéne ezt csinálnod.... sőt, inkább nem kéne, hogy legyen időd ilyen felesleges dolgokra.
pl. mi van akkor ha tényleg azért jönne össze veled, mert a másikkal nem sikerült. járnátok egy évig, közben megszeretne, örülne, hogy így alakult. így is számítana, hogy miért téged választott?
van amiről jobb nem tudni. nőj fel.
szerintem meg pontozzatok le, de jól tette.
nem kell leszólni, sok a tilosban járó pasi, igenis tudja meg minél hamarabb egy nő, ha gáz van.
az ilyen "titkok", minthogy ha ló nincs szamár is jó...ezek undorítóak.
nagyon jó, hogy kiderült, és nem h.lyíti, nem csalódott.
emiatt mennek tönkre kapcsolatok, hogy ilyenekre nem derül fény.
most legyen 1 naiva, akit összevissza csal a pasija, és ha kiderül, akkor sem hisz a bizonyítéknak sem?
mert van ilyen barátnőm, a pasija végül kitette, hiába nézett el mindent, és most idegroncs.
nők, igenis álljunk a sarkunkra, kül. sok pasi csak kihasznál!
Vajon az ilyen ember nyomozgatás után közli ennek tényét a megfigyelt személlyel? Hogy nyomozott utána, és mi mindent tett? Mert ha nem, akkor egy hazug senkiházi ember, és nem jobb annál, mint akire vadászott(az állítólagos megcsalóra).
De a nyomozgatás az függőség, ami nem áll le egyetlen alkalomnál, viszont mindig előtör akkor, ha látszólag ok van rá. Mindig rossz érzéseket okoz, elront mindent, és amikor a férfi ezt megunja, akkor tényleg félremegy, mert már az őrületbe kergette a nyomozgatás, és inkább keres olyan nőt, aki rá figyel, és nem a profiljára.
Lehet, ha ezt tettem volna, akkor nem fogtam volna ki azokat a hazug alakokat.
Nehéz kérdés, mert valahol nem normális, de megértelek.
Próbáld meg elengedni magad, legalább tanulsz a csalódásból valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!