Mi a véleményetek a Janka névről?
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 00:19
11/30 anonim válasza:
Lánynak teljesen jó. Fiúnak ne adj ilyet, esetleg egy betű módosítással: Janika.
13/30 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! Egyből egy aranyos kislány jut eszembe róla...tetszik e mellett még az Anna és a Hanna név.
14/30 anonim válasza:
Én meg pont öregasszonyhoz tudom csak elképzelni nem egy kislányhoz.
15/30 anonim válasza:
Szerintem nagyon csúnya,nekem nem tetszik. Egyik ismerősömnek a vezetékneve volt az hogy Janka,de még vezetéknévnek is rossz. Egyáltalán ez lány vagy fiú név?:S
16/30 anonim válasza:
Egyik ismerősöm kislányát, így hívják. Lány névnek aranyos, fiúnak semmiképp ne add szerintem :)
17/30 anonim válasza:
00:48 Női név.
Egyébként én így voltam egy névvel,egy anyuka kiabált a gyerek után a házunk melletti játszótéren hogy "Benke,Benke,gyere ide,Benke!"El nem tudtam képzelni hogy lány vagy fiú a gyereke!
18/30 anonim válasza:
Nézd, nekem pl tökre tetszik az a lánynév, hogy Csepke. Más meg ocsmánynak találja... Soha nem fogsz olyan nevet találni, ami mindenkinek tetszik. Szerintem aranyos név a Janka, és ugyan úgy jó kislánynak, mint öregasszonynak, hisz, ha minden jól alakul, a lányod mindkét kort meg fogja élni :))
19/30 anonim válasza:
Én egy Jankát ismerek, akinek Rita az anyja. :) Szerintem megfelelő név. :)
20/30 anonim válasza:
van egy janka keresztnevű matektanár a suliban, egyszer volt vele helyettesítő órám, gyakorlatilag nem földi nyelven magyarázta a matekot és bunkó is volt. az egész iskolában egy diákot nem találni, aki egy kicsit is bírná. ez jut eszembe a janka névről. neharagudj :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!